ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 6 از 6 نخست ... 23456
  1. #51
    تاریخ عضویت
    2013/04/09
    1,178
    268

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan68

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنونم ازت محمد جان

    آقا بریم سراغ ساعت؟؟؟
    از کجا و چجوری شروع کنم؟؟
    گفتم که باید با متغیر های سال و ماه و روز کار کنی
    برای حساب کردن کل روز یه متغیر از نوع long تعریف کن و سپس طبق اون روشی که مثال زدیم تعداد کل روز رو بدست بیار و در این متغیر ذخیره کن
    فرض می کنیم متغیر سال year باشه
    dim All_days as long
    Do
    All_days=year*365

    بعد تعداد روزای ماه رو بدست میاری و با این متغیر All_days جمع می کنی
    بعد تعداد روز ماه جاری هم به این متغیر All_days اضاف می کنی تا کل روزات بدست بیاد
    Loop

    روششو گفتم سعی کن خودت انجامش بدی
    دیگه چیز نامفهومی نیست که بمونی و نتونی کدشو بنویسی
    برد جوجه کشی:Hidden Content

    Hidden Content
    Hidden Content Hidden Content توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

    آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
  2. #52
    تاریخ عضویت
    2017/04/07
    65
    5

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط ry.mohammad

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    گفتم که باید با متغیر های سال و ماه و روز کار کنی
    برای حساب کردن کل روز یه متغیر از نوع long تعریف کن و سپس طبق اون روشی که مثال زدیم تعداد کل روز رو بدست بیار و در این متغیر ذخیره کن
    فرض می کنیم متغیر سال year باشه
    dim All_days as long
    Do
    All_days=year*365

    بعد تعداد روزای ماه رو بدست میاری و با این متغیر All_days جمع می کنی
    بعد تعداد روز ماه جاری هم به این متغیر All_days اضاف می کنی تا کل روزات بدست بیاد
    Loop

    روششو گفتم سعی کن خودت انجامش بدی
    دیگه چیز نامفهومی نیست که بمونی و نتونی کدشو بنویسی
    ممنون
    خب من میخام مثلا تاریخ امروز رو نمایش بدم 1397/12/116
    طبق گفته هات All_days=1397*365 که برابر 509905
    و ماه هم میشه 11 چون تو 12 هستیم
    تعداد روز های 11 ماه سال هم برابر 336 روزه که با مجموع All_days میشه 510241
    و در آخر هم روز های ماه جاری 16 که کلا 510257
    پس All_days=510257
    خب و امروز هم برابر 6 میشه
    خب بقیه ش چجوری؟
  3. #53
    تاریخ عضویت
    2013/04/09
    1,178
    268

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan68

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون
    خب من میخام مثلا تاریخ امروز رو نمایش بدم 1397/12/116
    طبق گفته هات All_days=1397*365 که برابر 509905
    و ماه هم میشه 11 چون تو 12 هستیم
    تعداد روز های 11 ماه سال هم برابر 336 روزه که با مجموع All_days میشه 510241
    و در آخر هم روز های ماه جاری 16 که کلا 510257
    پس All_days=510257
    خب و امروز هم برابر 6 میشه
    خب بقیه ش چجوری؟
    خوب من وقتی تو اون پست توضیح میدادم به کی توضیح می دادم؟
    اصلا خوندی اون پست رو؟
    اگر خونده باشی ادامشو می بینی...

    که من حساب کردم تعداد کل روزش شد 510403
    الان من همین عدد رو از عدد مبنا کم می کنم
    510403-510255=148
    الان همین عدد 148 رو تقسیم می کنم بر تعداد روزای هفته که برابر با هفت هست
    148%7=1
    خوب چرا جای تقسیم درصد نوشته شده؟
    چون درصد نشان دهنده ی باقیمانده هست
    مثلا اگر 148 رو تقسیم بر 7 کنم جوابش میشه 21.FFFF و باقیماندش میشه یک
    حال اون عدد هفته ی مبنا رو که چهار بود به این اضاف می کنم میشه 5
    اگر بشماری میبینی که میشه چهارشنبه
    یعنی
    1398/05/09 میشه چهارشنبه
    از اون قسمت مبنا به بعد باید تو کامپایلر دقیقا این مراحل رو پیاده کنی
    امیدوارم که مفیده بوده باشه...
    برد جوجه کشی:Hidden Content

    Hidden Content
    Hidden Content Hidden Content توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

    آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
  4. #54
    تاریخ عضویت
    2017/04/07
    65
    5

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط ry.mohammad

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خوب من وقتی تو اون پست توضیح میدادم به کی توضیح می دادم؟
    اصلا خوندی اون پست رو؟
    اگر خونده باشی ادامشو می بینی...
    اینم گرفتم چی شد
    کد نویسی شو بلد نیستم
    یعنی نمیدونم چی بنویسم و چه دستوراتی
  5. #55
    تاریخ عضویت
    2013/04/09
    1,178
    268

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan68

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    اینم گرفتم چی شد
    کد نویسی شو بلد نیستم
    یعنی نمیدونم چی بنویسم و چه دستوراتی
    خوب این دیگه تقصیر من نیست که نمیری دنبال یادگیریش
    اونقدم که ز کاه کوه می سازی سخت نیس یه چند تا جمع و تفریق
    برد جوجه کشی:Hidden Content

    Hidden Content
    Hidden Content Hidden Content توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

    آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
  6. #56
    تاریخ عضویت
    2017/04/07
    65
    5

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط ry.mohammad

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خوب این دیگه تقصیر من نیست که نمیری دنبال یادگیریش
    اونقدم که ز کاه کوه می سازی سخت نیس یه چند تا جمع و تفریق
    یه استارت میزنی بقیه شو من برم؟؟؟؟
  7. #57
    تاریخ عضویت
    2017/04/07
    65
    5

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    سلام

    من این کد رو نوشتم ولی موقع کامپایل ارورمیده
    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟


    کد:
    $regfile = "m16def.dat"
    $crystal = 8000000
    Config Lcd = 20 * 4
    Config Lcdpin = Pin , Db7 = Porta.0 , Db6 = Porta.1 , Db5 = Porta.2 , Db4 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
    Config Debounce = 30
    Config Clock = Soft
    Config Date = Ymd 
    Dim T As Byte , D As Byte
    '-----------------------------------------
    Dim A As Long
    Dim Hafteh As Byte
    
    Dim Y1 As Integer
    Dim M1 As Integer
    Dim D1 As Integer
    M1 = _month
    Y1 = _year
    D1 = _day
    
    '-----------------------------------
    
    D = 0
    Enable Interrupts
    Time$ = "14:50:20"
    
    Do
    Home
    
    Lowerline
    Lcd "Date: " ; Date$
    Debounce Pinb.0 , 0 , Menu
    
    Repeat:
    Loop
    End
    '----------------------------------------
    Menu:
    D = 0
    
    Label1:
    Cls
    Lcd "2-Date Setting"
    Do
    Debounce Pinb.0 , 0 , Repeat
    Debounce Pinb.1 , 0 , Dateset
    Loop
    '----------------------------------------
    
    
    '----------------------------------------
    Dateset:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Day: " ; _day
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Label3
    Loop
    
    Label3:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Month: " ; _month
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Label4
    Loop
    
    Label4:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Year: " ; _year
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Repeat
    
    
    Loop
    
    '-------------------------------------
     Do
    
    
       A = Y1 * 365
    
       If M1 <= 6 Then : A = A +((m1 -1) * 31) + D1
    
       End If
    
    
                     Hafteh = A Mod 7
    
                       Locate 3 , 2
                       Select Case Hafteh
                             Case 1 : Lcd " SAT"
                             Case 2 : Lcd " SUN"
                             Case 3 : Lcd " MON"
                             Case 4 : Lcd " TUE"
                             Case 5 : Lcd " WED"
                             Case 6 : Lcd " THU"
                             Case 7 : Lcd " FRI"
                       End Select
    
    
    
      Loop
    '-------------------------------------
    Incdate:
    If D = 1 Then
      Incr _day
      If _day > 31 Then
        _day = 1
      End If
      Cls
      Lcd "Day: " ; _day
    Else
    If D = 2 Then
      Incr _month
      If _month > 12 Then
         _month = 1
      End If
      Cls
      Lcd "Month: " ; _month
    Else
    If D = 3 Then
      Incr _year
      If _year > 100 Then
         _year = 0
      End If
      Cls
      Lcd "Year: " ; _year
    End If
    End If
    End If
    
    '----------------------------------------
    
    Return
    تو دستور If که زدم اگر m1 کوچکتر مساوی 6 بود .......
    ویرایش توسط sobhan68 : 2019/03/11 در ساعت 02:12
  8. #58
    تاریخ عضویت
    2017/04/07
    65
    5

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan68

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام

    من این کد رو نوشتم ولی موقع کامپایل ارورمیده
    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟


    کد:
    $regfile = "m16def.dat"
    $crystal = 8000000
    Config Lcd = 20 * 4
    Config Lcdpin = Pin , Db7 = Porta.0 , Db6 = Porta.1 , Db5 = Porta.2 , Db4 = Porta.3 , E = Porta.4 , Rs = Porta.5
    Config Debounce = 30
    Config Clock = Soft
    Config Date = Ymd 
    Dim T As Byte , D As Byte
    '-----------------------------------------
    Dim A As Long
    Dim Hafteh As Byte
    
    Dim Y1 As Integer
    Dim M1 As Integer
    Dim D1 As Integer
    M1 = _month
    Y1 = _year
    D1 = _day
    
    '-----------------------------------
    
    D = 0
    Enable Interrupts
    Time$ = "14:50:20"
    
    Do
    Home
    
    Lowerline
    Lcd "Date: " ; Date$
    Debounce Pinb.0 , 0 , Menu
    
    Repeat:
    Loop
    End
    '----------------------------------------
    Menu:
    D = 0
    
    Label1:
    Cls
    Lcd "2-Date Setting"
    Do
    Debounce Pinb.0 , 0 , Repeat
    Debounce Pinb.1 , 0 , Dateset
    Loop
    '----------------------------------------
    
    
    '----------------------------------------
    Dateset:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Day: " ; _day
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Label3
    Loop
    
    Label3:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Month: " ; _month
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Label4
    Loop
    
    Label4:
    Cls
    Incr D
    Lcd "Year: " ; _year
    Do
    Debounce Pinb.1 , 0 , Incdate , Sub
    Debounce Pinb.0 , 0 , Repeat
    
    
    Loop
    
    '-------------------------------------
     Do
    
    
       A = Y1 * 365
    
       If M1 <= 6 Then : A = A +((m1 -1) * 31) + D1
    
       End If
    
    
                     Hafteh = A Mod 7
    
                       Locate 3 , 2
                       Select Case Hafteh
                             Case 1 : Lcd " SAT"
                             Case 2 : Lcd " SUN"
                             Case 3 : Lcd " MON"
                             Case 4 : Lcd " TUE"
                             Case 5 : Lcd " WED"
                             Case 6 : Lcd " THU"
                             Case 7 : Lcd " FRI"
                       End Select
    
    
    
      Loop
    '-------------------------------------
    Incdate:
    If D = 1 Then
      Incr _day
      If _day > 31 Then
        _day = 1
      End If
      Cls
      Lcd "Day: " ; _day
    Else
    If D = 2 Then
      Incr _month
      If _month > 12 Then
         _month = 1
      End If
      Cls
      Lcd "Month: " ; _month
    Else
    If D = 3 Then
      Incr _year
      If _year > 100 Then
         _year = 0
      End If
      Cls
      Lcd "Year: " ; _year
    End If
    End If
    End If
    
    '----------------------------------------
    
    Return
    تو دستور If که زدم اگر m1 کوچکتر مساوی 6 بود .......

    دوستان یکی بگه مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  9. #59
    تاریخ عضویت
    2013/04/09
    1,178
    268

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sobhan68

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    دوستان یکی بگه مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز کامپایلر بیسیک با بقیه کامپایلرا متفاوت هست
    یه محدودیتی که داره اینه که نمی تونی در یک خط چندین ضرب و تقسیم و جمع و تفریق داشته باشی
    باید دونه دونه این مراحل رو انجام بدی
    حتی اگر شد باید یه متغیر تعریف کنی و موقتا مقدارا رو انتقال بدی به اون متغیر تا بتونی جمع و تفریق و ضرب و تقسیم بدون از دست دادن دیتا انجام بدی...
    برد جوجه کشی:Hidden Content

    Hidden Content
    Hidden Content Hidden Content توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

    آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@
  10. #60
    تاریخ عضویت
    2011/03/30
    19
    1

    پاسخ : ساعت با فونت بزرگ

    دوستان فایل حذف شده لطفا دوباره آپلود کنید
صفحه 6 از 6 نخست ... 23456
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 60

موضوعات مشابه

  1. نمایش عدد با فونت بزرگ در LCD گرافیکی
    توسط ENG POWER در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2018/12/05, 18:24
  2. نمایش اعداد با فونت بزرگ روی lcd 3.2 با درایور ssd 1963
    توسط RasSharif در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2017/03/31, 11:32
  3. ساعت. بزرگ با avr
    توسط zamanimahdi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/11/26, 23:12
  4. ایجاد اعداد وارقام با فونت بسیار بزرگ در lcd گرافیکی
    توسط MOHSENO در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/06/12, 17:07
  5. ساعت دیجیتال با دقت بالا و 7 seg بزرگ
    توسط Hamed Prooshani در انجمن 8051
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/09/21, 21:30

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •