ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2018/06/07
    101
    15

    خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    سلام و درود.
    اساتید محترم شما که همتون اند الکترونیک هستید.لطفا این مشکلو هرکدومتون دلیلشو بلد بودید بگید.
    یه ماژول بلوتوث رو لحیم کردم پین ۰ و ۱ آردوینو.نه مستقیم.یه شیلد روی آردوینو هست که همه پینا اشغال کرده
    واسه همین مجبور شدم به شیلد tx و rx را لحیم کنم
    برم سر اصل مطلب...
    هرکاری میکنم نمیتونم عدد یاکلمه رو از طریق بلوتوث صحیح بگیرم.
    اگه از نوع رشته تعریف کنم تابع Serial.read() رو کامپایلر خطا میده
    اگه از نوع int بزارمش عددا صحیح نیستن.وقتی چیزی دریافت نمیشه ۱- میزنه.اگه چیزی بفرستم به اضافه ۴۸ میکنه بعد میزنه.مثلا ۱ بفرستم ۴۹ میده.
    تازه ایکاش فقط این بود فقط تا ۹ میتونم عدد بفرستم اگه مثلا ۱۰ بفرستم دونه دونه میخونش تو یه خط ۴۹ میده برا یک خط دیگه ۴۸ میده برا صفر.
    لطفا بگید چجوری درستش کنم.بخدا ۳ روز هست که درگیر اینم.
    پیشاپیش از کمکتون ممنون.
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
  2. #2
    2018/02/22
    1,096
    694

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    چون معادل کد اسکی رو برمی گردونه که ۰ معادل ۴۸ هست
    شما serial read رو که داخل یک متغیر ریختید ، اون متغیر رو منهای صفر اسکی کنید ،
    m=serial.read();
    number=m-'0';
  3. #3
    2018/06/07
    101
    15

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    چون معادل کد اسکی رو برمی گردونه که ۰ معادل ۴۸ هست
    شما serial read رو که داخل یک متغیر ریختید ، اون متغیر رو منهای صفر اسکی کنید ،
    m=serial.read();
    number=m-'0';
    ببخشید
    یه مشکل دیگه هم داشتم
    اگه عدد ۲ رقم به بالا بفرستم تکی تفسیر میکنه
    مثلا اگه بزنم ۱۱ دو تا ۴۹ توی ۲ خط چاپ میکنه.
    چکار کنم کل عددو تفسیر کنه
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
  4. #4
    2018/02/22
    1,096
    694

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    دستور زیر رو جایگزین کنید

    m=Serial.parseInt();
  5. #5
    2018/06/07
    101
    15

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    دستور زیر رو جایگزین کنید

    m=Serial.parseInt();
    سلام
    ببخشید میشه تو تگ کد بفرستید و توضیح هم بدید؟ممنون.
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
  6. #6
    2018/06/07
    101
    15

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    استاد یه فکری به ذهنم رسید.
    اینکه بیام با استفاده از تابع زیر عدد رو به صورت رشته دریافت کنم
    کد:
    Serial.println(Serial.readString());
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
  7. #7
    2018/02/22
    1,096
    694

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Skylake

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    استاد یه فکری به ذهنم رسید.
    اینکه بیام با استفاده از تابع زیر عدد رو به صورت رشته دریافت کنم
    کد:
    Serial.println(Serial.readString());
    از صبح نمی*تونستم وصل بشم به فروم :|
    خود آردو دو روش پیشنهاد داده . یکی

    کد:
    voidloop()
    {
    while (Serial.available()>0){
    int inChar=Serial.read();
    if (isDigit(inChar)){
    inString+=(char)inChar;
    }
    if (inChar =='\n'){
    Serial.print("Value:");
    Serial.println(inString.toInt());
    Serial.print("String: ");
    Serial.println(inString);
    inString="";
    }
    }
    }
    و تابع parseInt ، از هر روش جواب میده میتونید استفاده کنید
  8. #8
    2018/06/07
    101
    15

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    از صبح نمی*تونستم وصل بشم به فروم :|
    خود آردو دو روش پیشنهاد داده . یکی

    کد:
    voidloop()
    {
    while (Serial.available()>0){
    int inChar=Serial.read();
    if (isDigit(inChar)){
    inString+=(char)inChar;
    }
    if (inChar =='\n'){
    Serial.print("Value:");
    Serial.println(inString.toInt());
    Serial.print("String: ");
    Serial.println(inString);
    inString="";
    }
    }
    }
    و تابع parseInt ، از هر روش جواب میده میتونید استفاده کنید
    ببخشید
    از تابع parseInt چجوری استفاده کنم؟برای خوندن سریال؟
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
  9. #9
    2018/02/22
    1,096
    694

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    پست چهارم نوشتم که .
    m=Serial.parseInt();
  10. #10
    2018/06/07
    101
    15

    پاسخ : خواندن صحیح عدد یا رشته از روی بلوتوث

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    پست چهارم نوشتم که .
    m=Serial.parseInt();
    درود
    خب اونو دیدم.یعنی باهاش میشه خوند ؟یعنی اینجوری بنویسم؟
    کد:
    Serial.println(Serial.parseInt())
    لقمان را گفتند:<< بی خطا کد نوشتن را از که آموختی؟ >>
    گفت:<< از کامپایلرها.هر خطایی که آنها گرفتند من نگرفتم. >>
    لقمان را گفتند:<< پایتون را چگونه مثل آب روان ساختی؟>>
    گفت:<< با تقلید از جاوا.هر چیزی که در جاوا بود من ۵%اش را برداشتم شد پایتون.>>
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. خواندن صحیح مقدار خازن
    توسط samiya72 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2019/02/26, 19:34
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2018/05/17, 15:12
  3. پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2016/04/06, 20:48
  4. دریافت رشته فارسی توسط ماژول بلوتوث HC-05
    توسط برق1390 در انجمن ماژول های RF - ISM Band و بلوتوث
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/08/05, 19:07
  5. خواندن یک سری اعداد در یک رشته
    توسط eca_armin در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2009/08/27, 00:02

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •