ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2007/03/14
    شاهين شهر
    497
    5

    مشکل با ModelSim

    سلام
    من کدم رو به زبان vhdl نوشتم.حالا وقتی که کامپایل می کنم هیچ اتفاقی نمی افته!!
    ار ورژن 6 استفاده می کنم.
    مشکل کجاست؟
    یه تاپیک با عنوان "راهنمايي در مورد modelsim" هست ولی باز نمی شه.
    خطا!
    موضوع یا انجمن مورد نظر، برای شما محدود می باشد و شما اجازه دیدن آن را ندارید.
    oo:
  2. #2
    2008/03/30
    كوير
    87
    0

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    سلام.
    در قسمت Transcript مادلسيم،در زمان كامپايل فايل مورد نظر، اتفاقي نمي افتد؟
    يا اينكه errore خاصي مي دهد؟
    لطفاً صريح تر بيان كنيد.
  3. #3
    2007/03/14
    شاهين شهر
    497
    5

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    نقل قول نوشته اصلی توسط f.fater
    سلام.
    در قسمت Transcript مادلسيم،در زمان كامپايل فايل مورد نظر، اتفاقي نمي افتد؟
    يا اينكه errore خاصي مي دهد؟
    لطفاً صريح تر بيان كنيد.
    سلام.ممنون از اینکه پاسخ دادید.
    همون طور که عرض کردم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی وقتی دکمه کامپایل رو می زنم اونم همین جوری به من زل می زنه!! :mrgreen:
    در قسمت Transcript هم خیر.
    نه error نمی ده.
    یکی از دوستان گفت باید ورژن 6.1 رو نصب کنم.احتمالا 6 کرکش مشکل داره!
    نصب می کنم... نتیجه رو میگم.
    :smile:
  4. #4
    2007/01/07
    ایران - اصفهان
    342
    2

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    سلام عبدالله جان

    اون تاپیکی که شما می گین پاک شده. دلیلش هم این بوده که چیز بدرد بخوری توش نبوده.

    منم حدس می زنم با نصب ورژن بالا تر مشکلت حل بشه.

  5. #5
    2007/06/28
    2,405
    17

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    سلام ..............

    امكان داره از عدم اتصال كارت شبكتون باشه .. از اتصال كارت شبكتون (enable..) اطمينان داريد ؟
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
  6. #6
    2007/03/14
    شاهين شهر
    497
    5

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسام الدین
    سلام ..............

    امكان داره از عدم اتصال كارت شبكتون باشه .. از اتصال كارت شبكتون (enable..) اطمينان داريد ؟
    سلام
    ببله....واسه کرکش توضیح داده بود چه کار باید کرد.یه شبکه مجازی ساختم.یکی از دوستانم هم همین مشکل رو داشت.ورژن 6.1 رو نصب کرد درست شد.

    ولی من که نصب کردم(6.1) ،....نصب کردن همانا و پریدن ویندوز همانا.فرصت نشد تستش کنم! :angry:
    بعدش ریست کردم و دیگه ویندوز بالا نیومد :angry:
    لطفا تو این تاپیک ==> http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22508.new#new
    بگید چه بلایی سر ویندوزم بیارم.
  7. #7
    2007/03/14
    شاهين شهر
    497
    5

    پاسخ : مشکل با ModelSim

    راستی فراموش کردم بگم با نصب ورژن 6.1 درست شد :smile:
    با تشکر از دوستان
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. modelsim xe iii 6.3c
    توسط mehdi_c_en در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2018/04/26, 02:31
  2. مشکل در modelsim
    توسط haji125 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 42
    آخرين نوشته: 2017/02/18, 10:12
  3. مشکل در نصب modelsim
    توسط amin5659 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/11/01, 16:07
  4. مشکل systemc در modelsim
    توسط Queen.993 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2013/12/03, 21:18
  5. modelsim,Ise
    توسط t_heidari_elc در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/03/06, 09:51

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •