ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2006/09/27
    290
    8

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    سلام دوستان
    من یک روز است که عضو سایت شما شده ام یک سوال درباره ی موس مطرح کردم و بعد از یک روز یک پست به آن فرستاده شد من خیلی حال کردم پس تصمیم گرفتم تا آنجا که بلدم در اختیا ردوستان قرار دهم
    این فایل را دانلود کنید
    http://www.4shared.com/dir/955029/edfa65eb/sharing.html
    فایل:
    inpout32.dll
    را در بخش
    windows\system32
    کپی کنید و از مثال های آن در چند برنامه نویسی است استفاده نمایید
    مثلا در vb6
    دستور
    out &h378.val
    مقدار val را به lpt1 ارسال میکند
    ودستور
    inp &h378,val
    مقدار را از پورت پرینتر خوانده و در متغیر قرار میدهد
    اگر مشکلی داشتید مطرح کنید
    با تشکر
    پوریا محتشمی :P :P :P :P :P
    { خلاف قوانین - پاک شد }
  2. #2
    2006/02/24
    تهران
    578
    2

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    خیلی ممنون.
    موفق باشید.
    الهم عجل لولیک الفرج

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2006/03/21
    1,034
    5

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    سلام دوستان
    این نرم افزار ساده هم واسه اونایی که نمی خوان برنامه بنویسن ولی به پورت پرینتر دسترسی داشته باشن خوبه
    http://www.4shared.com/file/4181613/18a8f87c/lpt.html
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست
  4. #4
    2006/07/23
    86
    0

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    آقا محمد سلام،

    اگه ممکنه یه توضیحی در مورد کار با این نرم افزار را بدین.

    متشکرم.
    صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین.

    صلی الله علی الباکین علی الحسین(ع).
  5. #5
    2005/08/30
    تبریز
    1,743
    18

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein borhani
    آقا محمد سلام،

    اگه ممکنه یه توضیحی در مورد کار با این نرم افزار را بدین.

    متشکرم.
    با سلام
    اين نرم افزار ساده براي كنترل پورت lpt (ادرس خروجي ) كاربردداره
    اين پورت 25 دپايه از سه رديف كلي تشكيل ميشه
    8 رديف پين I/O
    اين 8 رديف بسيار مهم هست بقه پايه ها براي كار با وقفه ها مي تونه استفاده بشه

    البته ويندوزXP
    تو برنامه هاي تحت VB بايد از يه DLLهم استفاده بكنيد تا بتونيد به پورت دسترسي پيدا بكنيد.

    موفق باشي
  6. #6
    2006/03/21
    1,034
    5

    هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    سلام دوست عزیز
    شرمنده که من دیر رسیدم نتونستم جواب بدم،آقای حاجی زاده جوره منو کشید،آقا رضا ممنون
    اگه هنوزم مشکلی داری ما در خدمتیم
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست
  7. #7
    2006/09/10
    9
    0

    سوال

    با عرض سلام
    من قصد دارم يك رله را با استفاده از پورت سريال يا پرينتر با وارد كردن كلمه عبور فعال كنم كه اين عمل بايد قبل از ورود به ويندوز باشه و با ورود صحيح كلمه عبور وارد ويندوز بشم.در ضمن برنامه نبايد تحت ويندوز باشه.
    (يعني وقتي پسورد را دادي اين مدار عمل كنه و رله را به طور دائم وصل كنه و با خاموش كردن كامپيوتر يا قطع برق از مدار رله قطع بشه)
    با تشكر از شما
  8. #8
    2006/09/13
    مشهد مقدس
    475
    0

    پاسخ : هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    سلام اقا پوریا بی زحمت لینک رو اصلاح بفرمایید
    http://www.4shared.com/dir/955029/edfa65eb/sharing.html :eek: :eek: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :sad: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:
    اول توکل
    دوم پشتکار
    سوم مشورت
    چهارم عمل
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
  9. #9
    2005/12/28
    تبريز
    4,216
    1,149

    پاسخ : هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    نقل قول نوشته اصلی توسط hd_uni_pro
    سلام اقا پوریا بی زحمت لینک رو اصلاح بفرمایید
    http://www.4shared.com/dir/955029/edfa65eb/sharing.html :eek: :eek: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :sad: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:
    لطفا در استفاده از شكلك ها زياده روي نكنيد.
    متشكر
  10. #10
    2006/09/27
    290
    8

    پاسخ : هر کسي ميخواهد با پورت پرينتر به طور مستقيم کار کند بيايد ت

    آقایون ببخشید
    خیلی خیلی شرمنده
    :این هم لینک اصلاح شده ی مادام العمری
    http://www.y-tools.com/uploads/1163405906.rar
    یاعلی
    بابا ترسیدم :cry: :cry:
    { خلاف قوانین - پاک شد }
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. پروگرامر با پورت پرينتر
    توسط amir 93101038 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/08/13, 15:04
  2. گرفتن Vcc به طور مستقيم از پورت سريال (HM-TR)
    توسط hesan در انجمن ماژول های RF - ISM Band و بلوتوث
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/01/03, 09:11
  3. ارتباط مستقيم با eeprom از طريق پورت پارالل (پروتكل spi)
    توسط Elec_lover در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/06/01, 00:16
  4. دستور delay براي پورت پرينتر در xp
    توسط Msun در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2007/11/04, 12:59
  5. ارتباط مستقيم دو كامپيوتر با پورت USB
    توسط رضا حاجي زاده در انجمن سخت افزار کامپیوتر
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2007/03/12, 21:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •