ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2017/08/23
    2
    0

    درست نشمردن تایمر stm32f103؟!

    سلام دوستان.
    یه مشکلی برامپیش اومده که دیگه میخام
    من تایمر رو برای میکروی stm32f103 روشن می کنم و مثلا بعد از 10 میکروثانیه مقدار کانتر رو می خوانم. اگرچه تایمر رو با فرکانس 1MHz راه انداختم امامتاسفانه بعد از 10 میکروثانیه (تابع تاخیر رو با اسکوپ چک کردم مشکلی نبود) مقدار CNT رو که می خونم عدد چرت و پرت نشوم میده.
    کد:
    RCC->APB1ENR |= RCC_APB1ENR_TIM6EN;  TIM6->CR1 = 0;
    TIM6->CR2 = 0;
    TIM6->CNT = 0;  
    TIM6->PSC   = ( 72 - 1);    
    TIM6->RCR   =  0;     
    TIM6->ARR = 0xFFFF;	  
    		
    TIM6->CR1 = TIM_CR1_CEN;	
    delay_us(10);
    i=TIM6->CNT;  
    TIM6->CR1 =0;
    sprintf(str, "cnt = %d \n", i);
    printf(str);
    فرکانس میکرو 72 مگ هستش. البته اینم بگم وقتی تایمر رو وقفه فعال می کنم بعد از زمان موردنظر بهم وقفه میده اما حالت عادی انگار تایمر درست شمارش نمی کنه !!!
    به نظرتون ایراد کجاست؟
  2. #2
    2008/11/04
    491
    488

    پاسخ : درست نشمردن تایمر stm32f103؟!

    نقل قول نوشته اصلی توسط casp_67

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام دوستان.
    یه مشکلی برامپیش اومده که دیگه میخام
    من تایمر رو برای میکروی stm32f103 روشن می کنم و مثلا بعد از 10 میکروثانیه مقدار کانتر رو می خوانم. اگرچه تایمر رو با فرکانس 1MHz راه انداختم امامتاسفانه بعد از 10 میکروثانیه (تابع تاخیر رو با اسکوپ چک کردم مشکلی نبود) مقدار CNT رو که می خونم عدد چرت و پرت نشوم میده.
    سلام،
    من قبلا روی این تایمر کار میکردم، یادمه تا موقعی که روی مقداردهی به CNT حساب باز کرده بودم، به کلی مشکل برخورد میکردم!!!
    (مقدار دهی به CNT یه داستانی با بافر Prescaler Counter داره!!)
    شما بهتره به جای مقدارهی به CNT از بیت UG توی رجیستر TIM6_EGR استفاده کنی! مخصوص همین کاره! با ست کردنش تایمر از صفر شروع میکنه و بیت هم اتوماتیک صفر میشه!
    ...
    تست کن بیا نتیجه رو هم بگو!!!
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙
  3. #3
    2017/08/23
    2
    0

    پاسخ : درست نشمردن تایمر stm32f103؟!

    بله ایراد کار همینجا بوده !
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. مد کانتر در تایمر stm32f103
    توسط mousa1994 در انجمن STM
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2018/10/01, 09:51
  2. درست کار نکردن تایمر ATMEGA32
    توسط hsn4890 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2017/08/17, 17:31
  3. درست کردن dtime با pwm تایمر 1
    توسط sepehr63 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/09/20, 18:33
  4. پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/04/28, 22:29
  5. چرا در مگا 8 تایمر کانتر2 درست کار نمیکنه
    توسط ramin20007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/02/08, 09:15

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •