ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: ماژولTm1637

  1. #1
    2018/05/26
    8
    0

    ماژولTm1637

    سلام دوستان میخواستم بدونم تو یه پروژه میشه از دو یا چند ماژول Tm1637 استفاده کرد؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
  2. #2
    2018/10/17
    4
    0

    پاسخ : ماژولTm1637

    با یک میکرو هر دورو و یا هر چندتا رو میشه راه اندازی کرد. پایه DIO از میکرو دستور میگیره
  3. #3
    2018/05/26
    8
    0

    پاسخ : ماژولTm1637

    تو کد نویسی واسه معرفی پایه های ماژول دوم مشکل دارم
  4. #4
    2018/02/22
    912
    560

    پاسخ : ماژولTm1637

    درود . به چه زبانی ؟ دستورات تعریف اولی رو قرار بدید . من با آردوینو انجام دادم
  5. #5
    2018/05/26
    8
    0

    پاسخ : ماژولTm1637

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    درود . به چه زبانی ؟ دستورات تعریف اولی رو قرار بدید . من با آردوینو انجام دادم
    منم میخواستم با آردوینو انجام بدم که نتونستم
    به طور مثال توی معرفی پایه های ماژول دوم ویا چطور یه متن یا عبارتی رو مشخص کنیم روی ماژول اول نمایش داده بشه یا دوم
    ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید دوست عزیز
  6. #6
    2018/02/22
    912
    560

    پاسخ : ماژولTm1637

    در آردوینو با دستور زیر آبجکت رو می سازید ، کافیه برای هر دیسپلی ، یک آبجکت با نام متفاوت ایجاد کنید با پین کلاک و دیتای متفاوت ، گفته شده می*تونه پین کلاک یکسان باشه تست نکردم
    اولی
    TM1637Display displayA(CLK, DIO);
    دومی
    TM1637Display displayB(CLK, DIO);

    کتابخانه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2018/05/26
    8
    0

    پاسخ : ماژولTm1637

    نقل قول نوشته اصلی توسط Masood Ashoori

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    در آردوینو با دستور زیر آبجکت رو می سازید ، کافیه برای هر دیسپلی ، یک آبجکت با نام متفاوت ایجاد کنید با پین کلاک و دیتای متفاوت ، گفته شده می*تونه پین کلاک یکسان باشه تست نکردم
    اولی
    TM1637Display displayA(CLK, DIO);
    دومی
    TM1637Display displayB(CLK, DIO);

    کتابخانه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خیلی ممنون دوست عزیز با کمک شما مشکلم حل شد
    فقط یه سوال دیگه اینکه برای جدا کردن رقم اول و دوم بصورت زیر عمل می*کنیم برای رقم سوم یا چهارم ویا ممیز باید چیکار کنم
    int digitoneT = temp / 10;
    int digittwoT = temp % 10;
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •