ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: دیتابیس

  1. #1
    2014/08/28
    210
    4

    دیتابیس

    سلام دوستان
    یه سوال داشتم از خدمتتون. این دیتا بیس رو باید چجوری ایجاد کنیم؟
    ینی اینکه مثلا ما اگر بخایم با هر زبان برنامه نویسی مثل c++ ، جاوا ، پایتون و ... یه نرم افزار ایجاد گنیم ( چه برای کامپیوتر و چه یه نرم افزار اندرویدی) و داده ها رو بگیره و ذخیره کنه و خروجی هم به هر صورتی که میخایم و براش تعریف میکنیم بهمون بده. حالا سوال اینه که باید چجوری ایجادش کرد؟ کتابخونه داره برای هر کدوم از این زبان های برنامه نویس یا نه یه اصول کلی هستش؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدین
    در کشور هاي غربي انتقال تجربيات و دانش به افراد مبتدي يک پيشرفت محسوب شده و به آن مديريت دانش مي گويند. ولي متاسفانه اين فرهنگ هنوز در کشور ايران رايج نشده است !!!
  2. #2
    2014/08/28
    210
    4

    پاسخ : دیتابیس

    سلام
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
    باتشکر
    در کشور هاي غربي انتقال تجربيات و دانش به افراد مبتدي يک پيشرفت محسوب شده و به آن مديريت دانش مي گويند. ولي متاسفانه اين فرهنگ هنوز در کشور ايران رايج نشده است !!!
  3. #3
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : دیتابیس

    یطور کلی
    1- شما در یک دیتابیس انجین(ساده ترینش ms access یا mysql و یا sql server؛oracle و....) دیتابیستون رو میسازید (یعنی جداول رو تعریف میکنید)
    2- در محیط برنامه نویسی به اون دیتابیس متصل میشید و از طریق دستورات sql (که بهتره تاحدودی بدونید) و یا توابع آماده برای کارهای دم دستی، اطلاعاتتون رو در اونجا مینویسید یا میخونید.تمام
  4. #4
    2014/08/28
    210
    4

    پاسخ : دیتابیس

    نقل قول نوشته اصلی توسط mojalan

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    یطور کلی
    1- شما در یک دیتابیس انجین(ساده ترینش ms access یا mysql و یا sql server؛oracle و....) دیتابیستون رو میسازید (یعنی جداول رو تعریف میکنید)
    2- در محیط برنامه نویسی به اون دیتابیس متصل میشید و از طریق دستورات sql (که بهتره تاحدودی بدونید) و یا توابع آماده برای کارهای دم دستی، اطلاعاتتون رو در اونجا مینویسید یا میخونید.تمام
    با تشکر از پاسختون
    ایا این دستورات sql برای تمامی زبان های برنامه نویسی یکتاست ؟ از لحاظ syntax و ساختاری؟
    در کشور هاي غربي انتقال تجربيات و دانش به افراد مبتدي يک پيشرفت محسوب شده و به آن مديريت دانش مي گويند. ولي متاسفانه اين فرهنگ هنوز در کشور ايران رايج نشده است !!!
  5. #5
    2009/10/21
    تهران
    2,493
    194

    پاسخ : دیتابیس

    SQL = Structured Query Language زیان استاندارد ارتباط با دیتابیس هست و تقریبا همه انجین ها اونو ساپورت میکنند. برای شروع شما نیاز به دانستن همه جزییات اون ندارید.
    برای شروع مثلا با اکسس یه دیتابیس ساده با یه جدول درست کنید. در محیط برنامه نویسی خودتون بهش کانکت شید (طریقه ارتباط رو سرچ کنید. یه فایل با پسوند udl مثلا نیاز دارید ). و توش با دستورات عمومی اون محیط بنویسید و بخونید. (توابع آماده برای کار با دیتابیس در هر محیط وجود داره)
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. کنترل از طریق اینترنت و بارگذاری اطلاهات رو دیتابیس
    توسط mohamad1520 در انجمن ماژول های GPS - GSM - GPRS
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/10/06, 10:43
  2. دیتابیس برای تشخیص پیوسته دست خط فارسی
    توسط milad_1987 در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2015/01/08, 18:11
  3. نحوه ساخت دیتابیس در متلب
    توسط mehdireza در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/09/24, 11:38
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/03/31, 20:03
  5. دیتابیس و کار با آن
    توسط behnam_kh2002 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/17, 22:52

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •