ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17
  1. #1
    2013/04/06
    yazd
    972
    82

    مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    سلام
    تو ميكروكنترلر pic امدم و يه برنامه خيلي ساده و در حد چند خط نوشتم واسه شروع كارم اما هم تو كمپايلر XC8 و هم تو Mikro c نتيجه نه تو شبيه ساز پرتيوس گرفتم و نه تو عمل ممكنه كمكم كنيد
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <xc.h>
    #define _XTAL_FREQ 4000000

    void main(void) {
    unsigned char i=255;
    unsigned char a[]={0x01,0x03,0x02,0x06,0x04,0x0c,0x08,0x09};
    TRISAbits.TRISA1=1;
    TRISAbits.TRISA0=1;
    TRISAbits.TRISA2=0;
    TRISB=0x00;
    PORTB=0x00;

    while(1){

    PORTB=a[--i];
    __delay_ms(1000);
    if(i==0)
    i=8;

    }

  2. #2
    2014/01/13
    108
    86

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6369

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    تو ميكروكنترلر pic امدم و يه برنامه خيلي ساده و در حد چند خط نوشتم واسه شروع كارم اما هم تو كمپايلر XC8 و هم تو Mikro c نتيجه نه تو شبيه ساز پرتيوس گرفتم و نه تو عمل ممكنه كمكم كنيد
    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <xc.h>
    #define _XTAL_FREQ 4000000

    void main(void) {
    unsigned char i=255;
    unsigned char a[]={0x01,0x03,0x02,0x06,0x04,0x0c,0x08,0x09};
    TRISAbits.TRISA1=1;
    TRISAbits.TRISA0=1;
    TRISAbits.TRISA2=0;
    TRISB=0x00;
    PORTB=0x00;

    while(1){

    PORTB=a[--i];
    __delay_ms(1000);
    if(i==0)
    i=8;

    }



    آخه عزیز من ، اندازه آرایه شما 8 خانه بیش تر نیست و اونوقت شما اندیس رو از 255 شروع میکنی ؟
    البته در دورهای بعدی ، از 8 شروع میکنید که درسته ولی به هر صورت باید خط زیر رو اصلاح کنی

    کد:
    unsigned char i=255;
    به صورت
    کد:
    unsigned char i=8;


    الته چون شما در آرایه ، چیزی نمینویسید بلکه میخونید ، اصولا نباید قفل کنه
    با یه برنامه یه خطی که مثلا
    کد:
    PORTB=1

    امتحان کردید که ببینید اصلا میکرو کد رو اجرا میکنه یا نه ؟
  3. #3
    2013/04/06
    yazd
    972
    82

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    تشكر بابت پاسختون اما امدم و برنامه ساده زير هم نوشتم باز جواب نداد.
    unsigned char a0=0x01;
    unsigned char a1=0x03;
    unsigned char a2=0x02;
    unsigned char a3=0x06;
    unsigned char a4=0x04;
    unsigned char a5=0x0c;
    unsigned char a6=0x08;
    unsigned char a7=0x09;
    TRISAbits.TRISA1=1;
    TRISAbits.TRISA0=1;
    TRISAbits.TRISA2=0;
    TRISB=0x00;
    PORTB=0x00;

    while(1){
    PORTB=a0;
    __delay_ms(delays);;;
    PORTB=a1;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a2;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a3;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a4;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a5;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a6;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a7;
    __delay_ms(delays);

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    اصلا دارم ديونه ميشم امدم طرف pic اما چندين روزه كه يه برنامه ساده هم جواب نگرفتم و به كلي زده شدم.ممكنه واسه كرك لعنتي نرم افزار باشه؟
  4. #4
    2014/01/13
    108
    86

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6369

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    تشكر بابت پاسختون اما امدم و برنامه ساده زير هم نوشتم باز جواب نداد.
    unsigned char a0=0x01;
    unsigned char a1=0x03;
    unsigned char a2=0x02;
    unsigned char a3=0x06;
    unsigned char a4=0x04;
    unsigned char a5=0x0c;
    unsigned char a6=0x08;
    unsigned char a7=0x09;
    TRISAbits.TRISA1=1;
    TRISAbits.TRISA0=1;
    TRISAbits.TRISA2=0;
    TRISB=0x00;
    PORTB=0x00;

    while(1){
    PORTB=a0;
    __delay_ms(delays);;;
    PORTB=a1;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a2;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a3;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a4;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a5;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a6;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a7;
    __delay_ms(delays);

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    اصلا دارم ديونه ميشم امدم طرف pic اما چندين روزه كه يه برنامه ساده هم جواب نگرفتم و به كلي زده شدم.ممكنه واسه كرك لعنتي نرم افزار باشه؟

    این برنامه شما خیلی هم ساده نیست !

    برنامه زیر را امتحان کنید
    کد:
    void main()
    {
     PORTB=1;
    }
    این برای میکرو سی هستش
    برنامه که کمپایل شد ، یک فایل هگز خواهید داشت
    در پروتئوس ، باید این فایل را برای میکرو انتخاب کنید (این کارها را انجام داده اید؟)

    سپس در اجرا باید بیت صفر از portb باید یک شود

    ضمنا ابتدا در پروتئوس امتحان کنید ، روی خود میکرو تنظیمات بیشتری باید انجام شود
  5. #5
    2008/09/29
    5,607
    225

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    میکروتون چیه فیوز بیتها رو چطوری تنظیم کردین؟ مقاومت پین MCLR رو گزاشتین؟
    گویند کسان بهشت با حور خوش است - من میگویم که آب انگور خوش است - این نقد بگیر و آن نسیه بگزار - کآواز دهول شنیدن از دور خوش است
  6. #6
    2013/04/06
    yazd
    972
    82

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط arvinfx

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    میکروتون چیه فیوز بیتها رو چطوری تنظیم کردین؟ مقاومت پین MCLR رو گزاشتین؟
    با سلام بله پول اپ كردم

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط x935418

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    این برنامه شما خیلی هم ساده نیست !

    برنامه زیر را امتحان کنید
    کد:
    void main()
    {
     PORTB=1;
    }
    این برای میکرو سی هستش
    برنامه که کمپایل شد ، یک فایل هگز خواهید داشت
    در پروتئوس ، باید این فایل را برای میکرو انتخاب کنید (این کارها را انجام داده اید؟)

    سپس در اجرا باید بیت صفر از portb باید یک شود

    ضمنا ابتدا در پروتئوس امتحان کنید ، روی خود میکرو تنظیمات بیشتری باید انجام شود
    ين برنامه شد اما واسه خودم نشد
    ا
  7. #7
    2008/09/29
    5,607
    225

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    شماره میکرو چیه؟
    گویند کسان بهشت با حور خوش است - من میگویم که آب انگور خوش است - این نقد بگیر و آن نسیه بگزار - کآواز دهول شنیدن از دور خوش است
  8. #8
    2013/04/06
    yazd
    972
    82

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    شماره ميكرو:
    PIC16F84A
  9. #9
    2010/10/04
    تهران
    1,436
    361

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa6369

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    تشكر بابت پاسختون اما امدم و برنامه ساده زير هم نوشتم باز جواب نداد.
    unsigned char a0=0x01;
    unsigned char a1=0x03;
    unsigned char a2=0x02;
    unsigned char a3=0x06;
    unsigned char a4=0x04;
    unsigned char a5=0x0c;
    unsigned char a6=0x08;
    unsigned char a7=0x09;
    TRISAbits.TRISA1=1;
    TRISAbits.TRISA0=1;
    TRISAbits.TRISA2=0;
    TRISB=0x00;
    PORTB=0x00;

    while(1){
    PORTB=a0;
    __delay_ms(delays);;;
    PORTB=a1;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a2;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a3;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a4;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a5;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a6;
    __delay_ms(delays);
    PORTB=a7;
    __delay_ms(delays);

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    اصلا دارم ديونه ميشم امدم طرف pic اما چندين روزه كه يه برنامه ساده هم جواب نگرفتم و به كلي زده شدم.ممكنه واسه كرك لعنتي نرم افزار باشه؟
    با سلام
    بنظر میاد متغیر delays اصلا تعریف نشده و مقدار هم نداره!
    ضمن اینکه برای ایجاد تاخیر متغیر در میکرو سی باید از تابع vdelay_ms استفاده کنین.
    عجیبه که کامپایلر خطا نمیگیره!
    تو پنجره ی مسج اون زیر به پیغامها دقت کنین. حجم فایل خروجی و میزان رم و رام استفاده شده رو ببینین اصلا با حجم برنامه تناسب هست یا نه؟
    بعضی وقتها که فایل پروژه درست تعریف و تشکیل نشده باشه اصلا کامپایلر یه برنامه ی دیگه رو کامپایل میکنه.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
  10. #10
    2013/04/06
    yazd
    972
    82

    پاسخ : مشكل در مورد ميكرو كنترلر pic در برنامه ساده

    [QUOTE=نو رسیده;692573]با سلام
    بنظر میاد متغیر delays اصلا تعریف نشده و مقدار هم نداره!
    قبلا متغير delays تعريف كرده بودم

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    [QUOTE=mostafa6369;692602]
    نقل قول نوشته اصلی توسط نو رسیده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با سلام

    قبلا متغير delays تعريف كرده بودم
    درضمن كل پروژه ها را بستم تا همين پروژه فقط كامپايل بشه
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 17

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2012/02/09, 07:43
  2. مشكل برنامه نويسي ميكرو
    توسط اطلس در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/02/21, 11:07
  3. مشكل ساده در برنامه نويسي ميكرو در ارتباط با كامپيوتر!!!؟؟؟
    توسط وهاب تنباكوسازان در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/09/24, 02:55
  4. افزايش حافظه برنامه ميكرو كنترلر
    توسط ahmadmedusa در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2010/04/01, 20:58
  5. در مورد فشرده كردن اطلاعات در ميكرو كنترلر ها
    توسط majid_teh2005 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2007/05/22, 10:31

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •