ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 2 از 2 نخست 12
    8
    11

پاسخ : سوال در مورد تغییر مدل سیم پیچی بوبین ساب ووفر

سلام دوستان توجه داشته باشید که بعضی شرکتها کارشون خیلی اصولیه حتی راحت تعمیر شدن تولیداتشون رو هم در نظر میگیرند چیزی که دقیقا ما نباید ازش غافل بشیم .
    برای مثال از یه چسبی استفاده نکنیم که فردااگه باند دوباره نیاز به تعمیرداشت خودمون نتونیم بازش کنیم .و خرابکاری بشه .
    1
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط رستمخان

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

سلام مجدد محسن جان
    حقیقتش اینه که یه عده ای از تعمیرکاران رمز و راز کارشون رو بروز نمیدن که البته حق دارن
    اما من تو چندتا کلیپ که دیدم و همش خارجی بود برای چسباندن بوبین به صفحه و حتی پوشش روی سیمها از همون چسب دوقلو که ۱۰۰ درصد چسب دوقلوی ۹۰ دقیقه ای اوهو هست استفاده میشد
    درباره اون چسب مشکی که شما میگی منم فک میکردم خیلی محکمه ولی دیروز خواستم صفحه ساب رو جدا کنم خیلی راحت با سشوار چسب پودر شد البته کارای چین رو نمیشه روش حساب کرد
    با توجه به قیمتی که الان چسب اوهوداره نزدیک ۱۰۰ هزار تومان فک نکنم تعمیرکاران زیادی ازش استفاده کنن من که الان دقیقا خودم دارم مرحله به مرحله تست میکنم تا ببینم چه چسبی کجا بهتر جواب میده و البته به خاطر دوشغله بودن یکم زمان بر و سخته
    سلام دوستان در زمینه چسب بلندگو و چسب سیم پیچ و چسب هرنون ۳۶۰ ساب سنگین هر سوالی داشتین درخدمتم لطفا به شماره واتساپ بنده پیام بفرستید ۰۹۳۶۳۳۴۱۲۰۰ چسب فروشی حدود ۱۰ مدل برای باند و ساب دارم
    ویرایش توسط Nabi123456 : 2020/04/29 در ساعت 20:23
    2
    0

سلام
    چسب کرافت هم میشه چسب دو قولو و حتی چسب اهن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوست عزیز من هم چسب 90 دقیقه ای مگا پوکس نیاز دارم که رسانا هم هست و نسوزه هم به سیم 28صدم برای سیم پیچ ویس کوئل هم نیاز دارم .
    کسی اگر وسایل برای مونتاژ باند و ساب سراغ داره ممنون میشم به شماره واستاپم ارسال کنه
    09168800447
    1
    0

من از سایت تعمیر بلند گو 33000 خریدم
    1
    0

آره دقیقا
    منم بصورت تجربی به همین نتیجه رسیدم
    تهران
    1
    0

سلام شما قدرت مگنت رو هم*محاسبه کنید . اکثرا قدرت مگنت در سابها مقداری نسبت به ویس کوییل قویتره اما اگه توان سیم پیچ بالاتر از قدرت مگنت باشه منجر به داغ شدن مگنت میشه و کم کم شارژ مغناطیس رو ضعیف میکنه
    4
    0

باسلام دوستان .یه ساب ووفرهست سیم پیچش سوخته بیرونش اوردم بوبین حالاچطوربایدبدونم سایزش مثلابه سانتیمترباخط کش روی4سانتیمتر چی میگن چون توسایت نوشته بودمثلا25.5یا19.5یعنی چی ممنون
    26
    12

نقل قول نوشته اصلی توسط MohsenMsvi

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

با سلام خدمت اساتید
    یه مدت پیش یه ساب ووفر 12 اینچ سوخته متعلق به یکی از دوستان نزدیک به دستم رسید که به مدل انسان های اولیه و کاملا با دست سیم پیچش رو دوباره پیچیدم. خوشبختانه هنوز اون ساب داره با تمام قدرت کار میکنه و مشکلی هم نداشته.
    حال
    یه مدت هست یه سوال نظری در مورد تغییر مدل سیم پیچ ساب ووفر )subwoofer voice coil) به ذهنم رسیده

با مثال شروع میکنم
    مقادیر ذکر شده تقریبی و فرضی هستند.
    فرض میکنیم یک ساب ووفر با قطر سی سانت --12 inch-- مورد استفاده در خودرو ها داریم که سیم پیچ ان به علت بار بیش از حد سوخته است.
    سیم پیچ این ساب دارای چهار لایه سیم نمره 50 می باشد. و تعداد دور هر لایه تعداد 50 دور می باشد ... یعنی تعدار کل دور سیم پیچ تعداد 200 دور می باشد. و همانطور که گفته شد قطر سیم را هم 50 فرض میکنیم.

پس یک بوبین با سیم 50 و چهار لایه سیم که تعداد دور در هر لایه 50 دور می باشد و در مجموع تعداد دور ها 200 دور می باشد.

حال ایا میتوان به جای سیم 50 از سیم با قطر دو برابر یعنی 100 استفاده کرد و به جای چهار لایه (چهار لایه 50دور= 200 دور) فقط دولایه (دو لایه 50دور = 100 دور ) سیم پیچید؟ یعنی تعداد کل دور ها به جای 200 دور ... تعداد 100 دور باشد ( دو تا لایه 50 دور=100 دور)

) (( قطر بوبین ها D و طول L برابر می باشد.)))
    از لحاظ نظری ایا این کار ممکن است؟
    ایا امپدانس این دو وویس کویل برابر خواهد بود؟
    ایا میدان مغناطیس ایجاد شده توسط این دو وویس کویل با اعمال ولتاز و جریان یکسان برابر خواهد بود؟
    متاسفانه به علت گرانی و افت ارزش پولمون مقدور نبود به صورت عمل روی یه ساب این نظریه رو پیاده کنم و بعد تست کنم.
    بنده در ریاضیات بسیار ضعیف هستم و متاسفانه در حل معادلات و فرمول های محاسبه کویل ناتوان هستم. البته نیازی هم نیست در اون حد بحث پیچیده بشه.

سلام
    هرچند مال 3 سال قبله ولی گفتنش ضرر نداره قطعا
    2 رشته یا 2 لایه سیم مثلا0ِ50 معادل یک لایه سیم 1ِ00 نیست
    الان شما به جای 4 لایه سیم 0ِ50 فقط یک لایه و 1 رشته سیم 1میل باید بزاری مساحت سطح مقطع طول ×عرص
    تو سیم که مقطع گرده میشه شعاع ×شعاع×عدد پی
    که معادل 4 رشته سیمه که قطر سیم 2 برابر بشه
    8
    11

سلام دوستان توجه داشته باشید که اصل مقاومت بوبین یعنی ۴ اهم باید رعایت بشه شما با دو برابر کردن قطر سیم و نصف کردن تعداد دور عملا مقاومت رو بیشتر از یک چهارم یعنی به حدود یک اهم کاهش دادید که عملا برای این بلندگو جوابگو نیست .
    ویرایش توسط رستمخان : 2022/09/12 در ساعت 18:19
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19