ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





  1. #1
    تاریخ عضویت
    2018/07/10
    196
    64

    سوال ساده در مورد atmel studio

    با سلام.
    ببخشید در code vision برای اینکه مثلا پایه دوم پورت B را خروجی کنیم میتونیم بنویسیم DDRB.3=1 .
    ولی در atmel studio این جور نوشتن رو خطا میگیره.
    میخواستم ببینم کلا atmel studio این قابلیت رو نداره یا اینکه باید به شکل دیگه ای بنویسیم؟؟؟؟

    با تشکر.
    • تبلیغات
      .

  2. #2
    تاریخ عضویت
    2017/06/13
    1,392
    867

    پاسخ : سوال ساده در مورد atmel studio

    نقل قول نوشته اصلی توسط saati.sms

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با سلام.
    ببخشید در code vision برای اینکه مثلا پایه دوم پورت B را خروجی کنیم میتونیم بنویسیم DDRB.3=1 .
    ولی در atmel studio این جور نوشتن رو خطا میگیره.
    میخواستم ببینم کلا atmel studio این قابلیت رو نداره یا اینکه باید به شکل دیگه ای بنویسیم؟؟؟؟

    با تشکر.
    سلام
    اصولا به خاطر یه همچین امکاناتیه که یه عده دوست دارن از کدویژن استفاده کنن. برای اینکه مثلا پین 3 از پورت B رو خروجی کنیم، باید به شکل زیر این کار رو انجام بدیم:

    DDRB |= (1<<3);

    اگر منظورمون 2 یا تعداد بیشتری پین بود، به شکل زیر مینویسیم:

    DDRB |= (1<<3) | (1<<2) | (1<<1);

    برای اینکه بخواییم پینی مثل شماره 3 که قبلا خروجی بوده، ورودی کنیم، میتونیم از قطعه کد زیر استفاده کنیم:

    DDRB &= ~(1<<3);

    و برای چندتا پین:

    DDRB &= ~((1<<3) | (1<<2) | (1<<1));

    برای هر رجیستر دیگه ای هم میشه از این روش استفاده کرد
  3. #3
    تاریخ عضویت
    2017/04/13
    64
    16

    پاسخ : سوال ساده در مورد atmel studio

    نقل قول نوشته اصلی توسط saati.sms

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با سلام.
    ببخشید در code vision برای اینکه مثلا پایه دوم پورت B را خروجی کنیم میتونیم بنویسیم DDRB.3=1 .
    ولی در atmel studio این جور نوشتن رو خطا میگیره.
    میخواستم ببینم کلا atmel studio این قابلیت رو نداره یا اینکه باید به شکل دیگه ای بنویسیم؟؟؟؟

    با تشکر.
    بخشید که فضولی می کنم ولی فکر کنم اصولی ترش این باشه که اینطوری بنویسیم مثلا پایه ۱ پورت B رو میخوایم خروجی بشه :
    کد:
    DDRB=(1<<DDB0)
    اسامی این بیت ها تو دیتاشیت هست
  4. #4
    تاریخ عضویت
    2017/06/13
    1,392
    867

    پاسخ : سوال ساده در مورد atmel studio

    نقل قول نوشته اصلی توسط test001

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    بخشید که فضولی می کنم ولی فکر کنم اصولی ترش این باشه که اینطوری بنویسیم مثلا پایه ۱ پورت B رو میخوایم خروجی بشه :
    کد:
    DDRB=(1<<DDB0)
    اسامی این بیت ها تو دیتاشیت هست
    اصولی که نمیشه گفت ولی شما هرجور راحتی بنویس. اما از اونجایی که برای رجیسترهای واحد های دیگه، هربیت یه اسمی داره، سعی کنید حتما از اسم اون بیت استفاده کنید تا هم خوانایی بیشتر بشه، هم خطا کمتر. اما برای رجیسترهای پورت های ورودی خروجی، نظر شخصی من اینه که مستقیما عدد بذاریم خوانایی بهتره! البته نظر شخصیه و شما هر کاری دلت خواست میتونی بکنی
  5. #5
    تاریخ عضویت
    2017/11/05
    Amol
    972
    538

    پاسخ : سوال ساده در مورد atmel studio

    یا حتی میتونی باینری یا هگز بنویسی! DDRB = 0b00000001
    .
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. Atmel Studio 7
    توسط راستین وثوقی در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2017/02/12, 23:03
  2. arm در Atmel Studio 6
    توسط mahdi89 در انجمن ATMEL
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/10/18, 07:01
  3. تفاوت عجیب بین avr studio 5 و atmel studio 6
    توسط abritco در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/01/10, 20:14
  4. IAR یا atmel studio 6
    توسط majidshahbazi68 در انجمن XMEGA
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/12/02, 17:36
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/11/11, 21:49

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •