ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13
  1. #1
    2017/09/25
    تبریز
    97
    6

    سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    سلام .
    برای مثال ما کدی رو نوشتیم که توسط آردوینو روی نمایشگر LCD 16*2 متن Example.com رو نمایش میده .
    این رو روی یک باکس قرار دادیم و در حال فروش به مشتری هستیم ! خب حالا مشتری میخواد که خودش هروقت بخواد بتونه متن رو عوض کنه و متن جدید وارد کنه ، در این شرایط چاره چی هست ؟ با چه ابزاری میشه این کار رو کرد ؟
    (ساده ترین برنامه و ساده ترین راه و ساده ترین زبان ها رو مطرح بفرمایید ) که برنامه ای بنویسیم برای مثال دوتا فیلد input ورودی داشته باشه یکی 16 حرف اول و دومی 16 حرف پایینی LCD که اینو نصب کنه یا حالا پورتابل باشه و فیلدهارو پر کنه و درصورتی که پورت USB متصل باشه به آردوینو ، داده های نمایشی توی LCD طبق اون دو تا فیلد آپدیت بشن.

    • کلیت کار این هست و اگر برای این نتیجه گرفتن راههای مشابهی هم دارید پیشنهاد بدین.
    • من برنامه نویس php هستم و نمیدونم اصلا آیا میشه اینارو بهم ربط داد یا نه که برنامه ای بر پایه وب بنویسم و کنترل پورت و ایمپورت دیتا رو انجام بدم
    • و اگر در کنار این ، راهی رو هم بفرمایید که چطور بشه از راه دور ( از طریق اینترنت یا شبکه با توجه به موجود بودن ماژول esp8266 روی آردوینو ) بشه این کار رو کرد که عالی میشه ، مثلا توی وب مرورگر گوشی ، صفحه مخصوص رو باز کرده و دو تا فیلد رو وارد کنم و روی LCD نمایش داده بشه (حالا چون اندروید کار نیستم به نرم افزار اندرویدی اشاره نکردم و نمیدونم در چه حدی پیچیدگی داره نوشتن یه همچین برنامه اندرویدی) در این زمینه ها هم اطلاعاتی بدین ممنون میشم باز بهترین و راحتترین راه برای استارت کار با اندروید ( من نمیخوام اندروید کار شم ، صرفا در حدی باشه که این مسائل بیسیک رو بتونم بنویسم و کارم راه بیوفته )
    ارائه سرور و هاست رایگان :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2016/08/19
    159
    117

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    ببینید شما چون تسلط تان روی php هست بیشتر باید سعی کنید مشکلات و برنامه نویسی رو در سمت سرور (در هاست) و از طریق php حل کنید.
    در این مورد هم می توانید از همان روشی که در تاپیک دیگر گفتم خدمتتون میتونید استفاده کنید. یعنی یک صفحه بسازید که کاربر متن مورد نظرش رو در اونجا تایپ کنه و در دیتابیس ذخیره بشه و یک فایل دیگه هم برای دانلود esp (همانطور که قبلا گفته شد) بسازید. حال فقط کافیه esp این صفحه دوم رو دانلود و متن داخلش رو جایگزین متن lcd کند.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2017/09/25
    تبریز
    97
    6

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    نقل قول نوشته اصلی توسط digi-rx

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ببینید شما چون تسلط تان روی php هست بیشتر باید سعی کنید مشکلات و برنامه نویسی رو در سمت سرور (در هاست) و از طریق php حل کنید.
    در این مورد هم می توانید از همان روشی که در تاپیک دیگر گفتم خدمتتون میتونید استفاده کنید. یعنی یک صفحه بسازید که کاربر متن مورد نظرش رو در اونجا تایپ کنه و در دیتابیس ذخیره بشه و یک فایل دیگه هم برای دانلود esp (همانطور که قبلا گفته شد) بسازید. حال فقط کافیه esp این صفحه دوم رو دانلود و متن داخلش رو جایگزین متن lcd کند.
    ممنون از پاسختون

    آیا لینک یا رفرنسی میفرمایید برای بهتر درک کردن موضوع که چگونه esp میتونه کدی رو دانلود کرده و بخونه و اطلاعاتی ازین قبیل که البته از 0 شروع شه بهتره. تشکر
    ارائه سرور و هاست رایگان :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2016/08/19
    159
    117

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    میتونید از کد زیر شروع کنید:

    #include <ESP8266WiFi.h>
    #include <WiFiClient.h>
    #include <ESP8266WebServer.h>
    #include <ESP8266HTTPClient.h>


    /* ENTER YOUR WIFI SETTINGS */
    const char *ssid = "your_ssid";
    const char *password = "your_password";


    //=======================================================================
    // Power on setup
    //=======================================================================


    void setup() {
    delay(1000);
    Serial.begin(115200);
    WiFi.mode(WIFI_OFF); //Prevents reconnection issue (taking too long to connect)
    delay(1000);
    WiFi.mode(WIFI_STA); //This line hides the viewing of ESP as wifi hotspot

    WiFi.begin(ssid, password); //Connect to your WiFi router
    Serial.println("");


    Serial.print("Connecting");
    // Wait for connection
    while (WiFi.status() != WL_CONNECTED) {
    delay(500);
    Serial.print(".");
    }


    //If connection successful show IP address in serial monitor
    Serial.println("");
    Serial.print("Connected to ");
    Serial.println(ssid);
    Serial.print("IP address: ");
    Serial.println(WiFi.localIP()); //IP address assigned to your ESP
    }


    //=======================================================================
    // Main Program Loop
    //=======================================================================
    void loop() {
    HTTPClient http; //Declare object of class HTTPClient
    String Link;


    //GET Data
    Link = "http://dmf313.ir/";

    http.begin(Link); //Specify request destination

    int httpCode = http.GET(); //Send the request
    String payload = http.getString(); //Get the response payload


    Serial.println(httpCode); //Print HTTP return code
    Serial.println(payload); //Print request response payload


    http.end(); //Close connection

    delay(5000); //GET Data at every 5 seconds
    }

    البته یکی دوتا از کتابخونه هاش اضافه است اما مهم نیست.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2017/09/25
    تبریز
    97
    6

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    میتونید از کد زیر شروع کنید:
    ممنون خیلی عالیه اینجوری سریع میشه راه افتاد ،

    من تا حدودی خط به خط مفهومش رو متوجه شدم ولی این حلقه رو دقیقا نمیدونم هدفش چیه در آخر :
    کد:
    void loop() {
      HTTPClient http;    //Declare object of class HTTPClient
      String Link;
    
    
      //GET Data
      Link = "

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ";
    http.begin(Link); //Specify request destination int httpCode = http.GET(); //Send the request String payload = http.getString(); //Get the response payload Serial.println(httpCode); //Print HTTP return code Serial.println(payload); //Print request response payload http.end(); //Close connection delay(5000); //GET Data at every 5 seconds }
    خب از هر 5 ثانیه دیتا رو از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    میگیره ، دیتا از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    چطور ارسال شده که این ماژول هر 5 ثانیه داره میگیره ؟ اصلا چه متغیری رو میگیره ؟
    برای مثال وقتی داریم در یک فرم یک فیلد رو ارسال میکنیم ، برای اون فیلد Value مشخص میکنیم و در صفحه ای که میخوایم بگیریمش مثلا میگیم $GET مثلا اسم اون VALUE رو میذاریم یا حالا با تابع POST در پیج اون داده رو میگیریم ،
    ولی در اینجا چگونه از پیجی به عنوان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    اطلاعات ارسال شده و چگونه کدوم دیتا رو دقیقا ماژول ما میگیره و اینکه گیریم گرفت ، چطور اون متغیر رو در جای مثلا lcd print جا گذاری میکنه ؟
    ارائه سرور و هاست رایگان :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2016/08/19
    159
    117

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    نقل قول نوشته اصلی توسط sjangjoo

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خب از هر 5 ثانیه دیتا رو از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    میگیره ، دیتا از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    چطور ارسال شده که این ماژول هر 5 ثانیه داره میگیره ؟ اصلا چه متغیری رو میگیره ؟
    برای مثال وقتی داریم در یک فرم یک فیلد رو ارسال میکنیم ، برای اون فیلد Value مشخص میکنیم و در صفحه ای که میخوایم بگیریمش مثلا میگیم $GET مثلا اسم اون VALUE رو میذاریم یا حالا با تابع POST در پیج اون داده رو میگیریم ،
    ولی در اینجا چگونه از پیجی به عنوان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    اطلاعات ارسال شده و چگونه کدوم دیتا رو دقیقا ماژول ما میگیره و اینکه گیریم گرفت ، چطور اون متغیر رو در جای مثلا lcd print جا گذاری میکنه ؟
    خیلی معمولی و طبیعی ارسال شده. یک درخواستی رفته به سرور و اون هم صفحه درخواستی رو برگردونده.
    برای راهنمایی بیشتر شما همین لینک رو در مرورگر کروم اجرا کنید. بعد از وارد کردن لینک و زدن دکمه Enter یک درخواست GET به اون سرور توسط مرورگر ارسال میشه که سرور پس از بررسی و اجرای یسری دستورات پاسخ رو برای مرورگر ارسال می کنه. پاسخ شامل یک صفحه html بهمراه یکسری ریسورسهای دیگر است.خوب حالا پس از لود کامل صفحه کلیدهای Ctrl+u رو بگیرید تا تب دیگری براتون باز بشه. متنی که میبینید درواقع همون متنی هست که دربرنامه بالا سرور برای esp میفرست. درواقع سرور براش مهم نیست ک اون لینک و درخواست از مرورگر براش اومده یا esp و در جواب هر دو همون صفحه html رو میفرسته. (فرقش اینه که تو مرورگر یسری اتفاقات دیگه هم میافته)
    توی هر زبان برنامه نویسی (نه فقط php و arduino) اگر قسمتی از یک متن را بخواهیم از کل درون متن جدا کنیم اگر توابع خاصی برای اون مورد خاص نباشه که کارمون رو راحت کنه خودمون براحتی میتونیم مثلا با استفاده از توابع string یا ... اون قسمت از متن رو جدا کرده و در یک متغیر ذخیره کنیم.
    دستور GET که میفرمایید هم در php از همین توابع مخصوص و آماده و راحت شده هست که برای جدا کردن قسمتی از لینک درخواستی بکار میرود.
    شما ابتدا باید ساختار LINK و URI رو درک کنید بعدش میتونید با اونها در هر زبانی و با هر پلتفرم سخت افزاری ای کار کنید. برای درک ارسال درخواست با فیلدهای مشخص برای سرور میتونید از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    و یا

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    استفاده کنید. اگر منبع فارسی میخواهید

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    قسمتی از مکانیسم اتفاقی رو توضیح میده (که البته شامل ارسال فیلد خاص در درخواست نمیشه) و

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    روش ارسال پارامتر همراه با مقدار در متد get رو توضیح میده.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2017/09/25
    تبریز
    97
    6

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    نقل قول نوشته اصلی توسط digi-rx

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خیلی معمولی و طبیعی ارسال شده. یک درخواستی رفته به سرور و اون هم صفحه درخواستی رو برگردونده.
    برای راهنمایی بیشتر شما همین لینک رو در مرورگر کروم اجرا کنید. بعد از وارد کردن لینک و زدن دکمه Enter یک درخواست GET به اون سرور توسط مرورگر ارسال میشه که سرور پس از بررسی و اجرای یسری دستورات پاسخ رو برای مرورگر ارسال می کنه. پاسخ شامل یک صفحه html بهمراه یکسری ریسورسهای دیگر است.خوب حالا پس از لود کامل صفحه کلیدهای Ctrl+u رو بگیرید تا تب دیگری براتون باز بشه. متنی که میبینید درواقع همون متنی هست که دربرنامه بالا سرور برای esp میفرست. درواقع سرور براش مهم نیست ک اون لینک و درخواست از مرورگر براش اومده یا esp و در جواب هر دو همون صفحه html رو میفرسته. (فرقش اینه که تو مرورگر یسری اتفاقات دیگه هم میافته)
    توی هر زبان برنامه نویسی (نه فقط php و arduino) اگر قسمتی از یک متن را بخواهیم از کل درون متن جدا کنیم اگر توابع خاصی برای اون مورد خاص نباشه که کارمون رو راحت کنه خودمون براحتی میتونیم مثلا با استفاده از توابع string یا ... اون قسمت از متن رو جدا کرده و در یک متغیر ذخیره کنیم.
    دستور GET که میفرمایید هم در php از همین توابع مخصوص و آماده و راحت شده هست که برای جدا کردن قسمتی از لینک درخواستی بکار میرود.
    شما ابتدا باید ساختار LINK و URI رو درک کنید بعدش میتونید با اونها در هر زبانی و با هر پلتفرم سخت افزاری ای کار کنید. برای درک ارسال درخواست با فیلدهای مشخص برای سرور میتونید از

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    و یا

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    استفاده کنید. اگر منبع فارسی میخواهید

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    قسمتی از مکانیسم اتفاقی رو توضیح میده (که البته شامل ارسال فیلد خاص در درخواست نمیشه) و

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    روش ارسال پارامتر همراه با مقدار در متد get رو توضیح میده.
    ممنون ، الان اینارو مطالعه میکنم موردی بود عرض میکنم خدمتتون ،

    درضمن اینم بگم من اینی که میخوام پیاده کنم ( همین پروژه ساده ) ، Raspberry Pi3 هم دارم و اگر با این رزبری این رو ساده تر میتونم پیاده کنم مشتاقم تا روش اون رو هم بدونم ، حالا هدف اصلی درست کردن با آردوینو هست ، اینو صرفا جهت دونستن چگونه کارکردن با رزبری پای میخوام لینک یا رفرنسی بود مطلع بشم . الان روی رزبری پای سیستم عامل CentOS 7.5
    نصبیدم و یه دایرکت ادمین انداختم روش با وب سرور و چند تا سایت شهرداری رو روش هاست کردم و چون زیاد فشار و بازدید ندارند به راحتی براشون جواب میده ، حالا اگر ببینم لازممه میتونم اینارو میگرت کنم روی سرور های دیگه ام و ازین به عنوان این عناوین تمرین کنم و در موازات اینترنت اشیا ازش کار بکشم .


  8. #8
    2019/02/01
    8
    2

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    خیلی ساده میشه با اینترنت کار کرد با برد اترنت

    این برد روی آردوینو سوار میشه
  9. #9
    2017/09/25
    تبریز
    97
    6

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.ghaseme

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    خیلی ساده میشه با اینترنت کار کرد با برد اترنت

    این برد روی آردوینو سوار میشه

    نام تجاری یا اسمش چی هست ؟
  10. #10
    2018/02/22
    1,096
    689

    پاسخ : سوال در مورد نوشتن برنامه اجرایی دارای رابط کاربری برای کاربر در بحث آردوینو

    درود. روی همون esp کار کنید . این ماژول یک فلش داره به نام spiffs . این مثال رو تست نکردم ولی در وب میشه فایل آپلود کرد . حالا محتوی این رو روی lcd نمایش دادن کار شما

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2019/03/11, 17:13
  2. حذف شود
    توسط M3R-E در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2018/12/20, 18:28
  3. طراحی یک رابط کاربری برای پروژه های Raspberry Pi
    توسط yaser1373 در انجمن خانواده Raspberry Pi
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2016/08/12, 15:57
  4. توابع آماده برای رابط کاربری (GUI) توی AVR
    توسط aliborhani در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2015/02/27, 21:02
  5. پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2011/07/13, 17:22

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •