ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2018/05/18
    82
    5

    مشکل خواندن ds1307 در یک تایمر و کیپد در تایمر دیگر

    با سلام خدمت دوستای گلم,،من میخواسم در میکرو mega16 از سه تایمر استفاده کنم واسه کارای که باید انجام بشه،داخل تایمر 0 میخوام که با i2c زمان رو از ای سی ds1307 بخونم و در تایمر 1 کیپد رو بخونم و درتایمر 2 مقدار زمان رو روی ال سی دی نشون بدم،هروقت که هر تایمر رو جدا راه اندازی میکنم درست کار میکنه،ولی وقتی تایمری که کیپد رو میخونه اجرا میکنم،تایمری که میخوواد زمان سنج رو بخونه گیر میکنه،واسه حلقه while هست که واسه خوندن کپید قرار گرفته؟

    میخواسم که حلقه while خود برنامه اصلی خالی بمونه که میگرو با تایمر ها کار کنه،ممنون میشم دوستان کمک کنن
  2. #2
    2015/01/22
    108
    6

    پاسخ : مشکل خواندن ds1307 در یک تایمر و کیپد در تایمر دیگر

    تو تایمر از حلقه استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟
    تا جایی که امکان داره داره باید برنامه داخل وقفه تایمرها سبک باشه
  3. #3
    2018/05/18
    82
    5

    پاسخ : مشکل خواندن ds1307 در یک تایمر و کیپد در تایمر دیگر

    نقل قول نوشته اصلی توسط rasool1370

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    تو تایمر از حلقه استفاده کردی؟؟؟؟؟؟؟
    تا جایی که امکان داره داره باید برنامه داخل وقفه تایمرها سبک باشه
    بله،یه حلقه وایل داشت،اونو برداشتم و و یه حلقه فور گذاشتم،توی شبیه ساز که درست کار میکرد،توی عمل تست نکردم هنوز،مشکلی پیش میاد؟
  4. #4
    2016/10/20
    82
    56

    پاسخ : مشکل خواندن ds1307 در یک تایمر و کیپد در تایمر دیگر

    برنامتو نذاشتی چطور انتظار داری کمکت کنن
  5. #5
    2018/05/18
    82
    5

    پاسخ : مشکل خواندن ds1307 در یک تایمر و کیپد در تایمر دیگر

    نقل قول نوشته اصلی توسط mashroti

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    برنامتو نذاشتی چطور انتظار داری کمکت کنن
    این کد:
    کد:
    #include <avr/io.h>#include <util/delay.h>
    #include "Keypad.h"
    
    
    #define KEY_PRT PORT(KEYPAD)
    #define KEY_DDR    DDR(KEYPAD)
    #define KEY_PIN    PIN(KEYPAD)
    
    
    char shift[]={0xFE, 0XFD, 0xFB, 0xF7};
    
    
    char display[] = {
        '7', '8' , '9' ,'/',
        '4', '5' , '6' ,'*',
        '1', '2' , '3' ,'-',
        ' ', '0' , '=' ,'+'
    };
    
    
    char keyfind()
    {
        int row=0, column=-1,position=-1;
        char buf[10];
    
    
        PORTB=0xF0;
        DDRB=0x0F;
    
    
        //while(1){
            for(row =0 ; row<4; row++)
            {
                KEY_PRT = shift[row];
    
    
                if((KEY_PIN & 0xF0) == 0xE0){column = 0;}
                if((KEY_PIN & 0xF0) == 0xD0){column = 1;}
                if((KEY_PIN & 0xF0) == 0xB0){column = 2;}
                if((KEY_PIN & 0xF0) == 0x70){column = 3;}
    
    
                if(column != -1){
                    
                    position = row * 4 + column;
                    column=-1;
    
    
                    while((KEY_PIN & 0xF0) == 0xE0){;}
                    while((KEY_PIN & 0xF0) == 0xD0){;}
                    while((KEY_PIN & 0xF0) == 0xB0){;}
                    while((KEY_PIN & 0xF0) == 0x70){;}
                    return display[position]; 
                }
                _delay_ms(10);
            //}
        }
    }
    یه سوال دیگه هم دارم
    مدار rtc ds1307 رو بستم،برنامشو هم نوشتم،توی شبیه ساز درست کار میکنه،ولی توی عمل روشن میکنم زمانو نشون میده،ولی بالا نمیره،خاموش روشن میکنم،زمان نسبت به بار قبل بالا رفته،ولی باز تو حالت روشن حرکت نمیکنه،مشکل از چی میتونه باشه؟مقاومت های پول اپ دو پایه rtc کمه ینی؟(مقاومت پول اپ 4.7k هست)ممنون میشم کمکم کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. سوال درباره کیپد دارای تایمر
    توسط sadeghtajik در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/05/16, 16:09
  2. کنترل یک تایمر با تایمر دیگر!!!
    توسط mjs1990s در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/07/22, 23:29
  3. چگونگی ساخت تایمر دقیق و یک سوال دیگر
    توسط TARHCHI در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/04/01, 01:07
  4. تایمر ds1307
    توسط el-omid در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/12/28, 13:28
  5. مشکل در وصل کیپد به میکرو با یک سیم با استفاده از 555 تایمر
    توسط jaafary1 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/03/16, 20:44

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •