ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2013/09/23
    33
    2

    Unhappy کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    سلام
    توی بسکام مثلا ما چنین برنامه ای رو داریم

    portb.1 = set
    wait 10
    portb.1 = reset
    end

    حالا من چطو میتونم برای این ۱۰ ثانیه یه تعریف فرمان خاصی داشته باشم
    مثلا میخوام دائم چک کنه که اگه توی این ۱۰ ثانیه تاخیر به portb.0 فرمان دادیم و ۱ شد به یه خط دیگه برنامه پرش کنه.
  2. #2
    2017/03/26
    541
    220

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    توی بسکام مثلا ما چنین برنامه ای رو داریم

    portb.1 = set
    wait 10
    portb.1 = reset
    end

    حالا من چطو میتونم برای این ۱۰ ثانیه یه تعریف فرمان خاصی داشته باشم
    مثلا میخوام دائم چک کنه که اگه توی این ۱۰ ثانیه تاخیر به portb.0 فرمان دادیم و ۱ شد به یه خط دیگه برنامه پرش کنه.
    فرمان ها به صورت مثلا set portb.1 , یا reset portb.1 نوشته میشه اگه هم در زمانی که در تاخیر هستی
    حالا هر چند ثانیه کاری انجام نمیشه تا تاخیر تمام بشه
  3. #3
    2013/09/23
    33
    2

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط خلبان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    فرمان ها به صورت مثلا set portb.1 , یا reset portb.1 نوشته میشه اگه هم در زمانی که در تاخیر هستی
    حالا هر چند ثانیه کاری انجام نمیشه تا تاخیر تمام بشه
    ممنون از راهنماییت
    یعنی راهی نداره که یک مدل تاخیری رو تعریف کنیم براش که هر ۱ ثانیه portb.0 رو چک کنه تا ۱۰ بار بعد بره خط بعدی رو اجرا کنه؟
    اینطوری هم اون ۱۰ ثانیه تاخیر رو داریم هم چک کردن
  4. #4
    2017/06/13
    210
    131

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از راهنماییت
    یعنی راهی نداره که یک مدل تاخیری رو تعریف کنیم براش که هر ۱ ثانیه portb.0 رو چک کنه تا ۱۰ بار بعد بره خط بعدی رو اجرا کنه؟
    اینطوری هم اون ۱۰ ثانیه تاخیر رو داریم هم چک کردن
    با تایمر و وقفه تایمر شاید بشه یه کارایی کرد
  5. #5
    2017/03/26
    541
    220

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از راهنماییت
    یعنی راهی نداره که یک مدل تاخیری رو تعریف کنیم براش که هر ۱ ثانیه portb.0 رو چک کنه تا ۱۰ بار بعد بره خط بعدی رو اجرا کنه؟
    اینطوری هم اون ۱۰ ثانیه تاخیر رو داریم هم چک کردن
    این مورد رو که میگم دقیق اطمینان ندارم ولی فکر کنم با استفاده از دستورات اسمبلی بشه میتونی در
    موردش تحقیق کنی یا سایر دوستان که وارد هستند راهنمایی کنند

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.m98

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با تایمر و وقفه تایمر شاید بشه یه کارایی کرد
    سلام شما در زمینه استفاده از دستورات اسمبلی در این مورد ایا تجربه ای دارین
  6. #6
    2017/06/13
    210
    131

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط خلبان

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    این مورد رو که میگم دقیق اطمینان ندارم ولی فکر کنم با استفاده از دستورات اسمبلی بشه میتونی در
    موردش تحقیق کنی یا سایر دوستان که وارد هستند راهنمایی کنند

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم


    سلام شما در زمینه استفاده از دستورات اسمبلی در این مورد ایا تجربه ای دارین
    نه اسمبلی بلد نیستم ولی ایشون فکر نکنم لازم باشه برنامه اسمبلی بنویسن.
  7. #7
    2016/10/20
    82
    56

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    دستور wait پردازنده هارو مشغول به شمارش الکی میکنه تا وقتی ب زمان مورد نظر برسه
    برای همین وقتی شما این دستورو میزاری پردازندت نمیتونه کار دیگه انجام بده
    بهترین راه استفاده از تایمر برای ایجاد تاخیره
    اگه نمیخای از تایمر استفاده کنی باید تاخیرتو کوچیک کنی
    مثلا یک میلی ثانیه بعد یه شمارش گر میزاری تا وقتی که این یک میلی ثانیه ها جمعشون بشه ده ثانیه و بعد کار مورد نظرتو انجام میدی
  8. #8
    2014/01/01
    22
    6
    512

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از راهنماییت
    یعنی راهی نداره که یک مدل تاخیری رو تعریف کنیم براش که هر ۱ ثانیه portb.0 رو چک کنه تا ۱۰ بار بعد بره خط بعدی رو اجرا کنه؟
    اینطوری هم اون ۱۰ ثانیه تاخیر رو داریم هم چک کردن
    for i=1 to 10
    if pinb.0=1 then
    exit for
    end if
    wait 1
    next i
    "WRITE YOUR CODE HERE"
  9. #9
    2013/09/23
    33
    2

    پاسخ : کمک در رابطه با اجرای دستور در زمان تاخیردر بسکام

    یه چیزی به ذهنم رسید ولی نمیدونم عملیه یا نه شما راهنماییم کنید
    یه حلقه دیگه وسط برنامه تعریف کنیم
    بعد دستورات به این صورت باشه:
    dim a az byte
    a=0
    set portb.1
    do
    wait 1
    incr a
    if a =10 then exit do
    end if
    if portb.0=1 then
    goto labal1
    end if
    loop
    reset portb.1
    end


    labal1:
    set portb.2


    اینطوری هم اون ۱۰ ثانیه تاخیر رو داره هم هر ۱ ثانیه portb.0 رو چک میکنه اگه مشکلی نبود از حلقه خارج میشه و ادامه دستورات

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط 512

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    for i=1 to 10
    if pinb.0=1 then
    exit for
    end if
    wait 1
    next i
    "WRITE YOUR CODE HERE"
    دستت درد نکنه کارت درسته
    خیلی خیلی ممنونم ازهمتون به خاطر وقتی که گذاشتین
    دست همتون درد نکنه
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. دستور IF در بسکام و رابطه اش با ELSE
    توسط amir4elec در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2019/04/03, 07:09
  2. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2018/03/01, 02:12
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2017/01/26, 16:26
  4. کم شدن نور lcd در زمان اجرای رله
    توسط ircaspianhero در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/08/11, 18:31
  5. اجرای هم زمان چند دستور با آردویینو
    توسط narcisaaa در انجمن خانواده Arduino
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 01:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •