ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2015/03/14
    البرز
    197
    4

    Smile چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    سلام دوستان من میخوام از پوش باتن به صورت زیر استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید :

    میدونیم که وقتی کلید رو فشار میدی یک حالت داره مثلا 0 میشه و وقتی ولش میکنی 1 میشه یا بلعکس ، اما حالا من میخوام از کلید فشاری اینطور استفاده کنم که وقتی فشار داده شد خروجی فعال بشه و با رها کردن کلید خروجی فعال بمونه ( وقتی 1 شد 1 بمونه و با رها کردنش 0 نشه) و با بار دوم فشار دادن خروجی غیر فعال بشه ( یعنی در حالت دوم وقتی فشار داده شد خروجی غیر فعال بشه ) و این روند رو بشه تکرار کرد
    در واقع کلید بصورت روشن و خاموش عمل کنه اما با پوش باتن در میکرو نه کلید سوئیچ

    ممنون میشم بگید چجوری میشه کدشو نوشت با C++
  2. #2
    2014/11/14
    ECA
    4,281
    2,950

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemataee

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام دوستان من میخوام از پوش باتن به صورت زیر استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید :

    میدونیم که وقتی کلید رو فشار میدی یک حالت داره مثلا 0 میشه و وقتی ولش میکنی 1 میشه یا بلعکس ، اما حالا من میخوام از کلید فشاری اینطور استفاده کنم که وقتی فشار داده شد خروجی فعال بشه و با رها کردن کلید خروجی فعال بمونه ( وقتی 1 شد 1 بمونه و با رها کردنش 0 نشه) و با بار دوم فشار دادن خروجی غیر فعال بشه ( یعنی در حالت دوم وقتی فشار داده شد خروجی غیر فعال بشه ) و این روند رو بشه تکرار کرد
    در واقع کلید بصورت روشن و خاموش عمل کنه اما با پوش باتن در میکرو نه کلید سوئیچ

    ممنون میشم بگید چجوری میشه کدشو نوشت با C++

    سلام داداش
    خیلی راحت میتونی بنویسیش c++ رو نمیدونم کار نکردم ولی با c اینجوریه:
    if(PINA.0==0){x=!x;}
    شرط میگه:اگه پین مورد نطر برابر با 0 شد متغیر x رو به نات خودش تغییر بده این جمله رو هم اضافه کنی خوبه while(PINA.0==0); این شرط واسه اینه که تا دستت رو از روی کلید بر نداشتی شرط اول انجام نشه که خوب اگه نباشه وقتی کلید رو میزنی تند تند 0 و1 میشه
    وقتی کلید رو فشار بدیم اگه 0باشه میشه 1 و اگه 1 باشه میشه صفر میتونی یه دیلی هم قرار بدی واسش تا دیبانسر(لرزش گیر کلید) باشه
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi

    واسه اسمت بجنگ
  3. #3
    2015/03/14
    البرز
    197
    4

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    ممنون داداش دستت درد نکنه ممنون ازت
  4. #4
    2017/01/03
    23
    1

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    یه فلیپ فلاپ بذار
  5. #5
    2013/04/20
    901
    296

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    با سلام
    با استفاده از یک آی سی 555 هم میتوانید اینکار را انجام دهید اگر خروجی جریانی بیش از 200 میلی آمپر میکشد میتوانید خروجی 555 را به یک رله متصل نمایید.
  6. #6
    2016/10/20
    97
    58

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط real_ahmadi

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام داداش
    خیلی راحت میتونی بنویسیش c++ رو نمیدونم کار نکردم ولی با c اینجوریه:
    if(PINA.0==0){x=!x;}
    شرط میگه:اگه پین مورد نطر برابر با 0 شد متغیر x رو به نات خودش تغییر بده این جمله رو هم اضافه کنی خوبه while(PINA.0==0); این شرط واسه اینه که تا دستت رو از روی کلید بر نداشتی شرط اول انجام نشه که خوب اگه نباشه وقتی کلید رو میزنی تند تند 0 و1 میشه
    وقتی کلید رو فشار بدیم اگه 0باشه میشه 1 و اگه 1 باشه میشه صفر میتونی یه دیلی هم قرار بدی واسش تا دیبانسر(لرزش گیر کلید) باشه
    موفق باشی
    این برنامه ای که دوستمون گفتن اشتباهه
    اگه این کلید قرار باشه به صورت مداوم چک بشه و تاخیر تو برنامه خیلی کم باشه متغیر x ممکنه تو چند میلی ثانیه چند صد بار تغییر وضعیت بده

    باید یه متغیر دیگه بزاری تا وضعیت کلیدتو مشخص کنه

    bit z=0;
    if(PINx.y==0 && z==0)
    {
    PORTx.y ~= PORTx.y;
    z=1;
    }
    if(PINx.y==1 && z==1) z=0;

    متغیر z صفر تعریف شده و وقتی کلید ما زده بشه پورت مورد نظر تغییر وضعیت میده و متغیر z برابر با یک میشه و تا وقتی ک دست شما رو کلیده این شرط دیگه اجرا نمیشه
    و وقتی که دستتو از رو کلید برمیداری مقدار پایه یک میشه و چون z هم یک بوده شرط بعدی اجرا میشه که متغییر رو 0 میکنه تا با زدن مجدد کلید شرط اول اجرا بشه
  7. #7
    2015/03/14
    البرز
    197
    4

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    [QUOTE=mashroti;707557]این برنامه ای که دوستمون گفتن اشتباهه
    اگه این کلید قرار باشه به صورت مداوم چک بشه و تاخیر تو برنامه خیلی کم باشه متغیر x ممکنه تو چند میلی ثانیه چند صد بار تغییر وضعیت بده

    باید یه متغیر دیگه بزاری تا وضعیت کلیدتو مشخص کنه

    bit z=0;
    if(PINx.y==0 && z==0)
    {
    PORTx.y ~= PORTx.y;
    z=1;
    }
    if(PINx.y==1 && z==1) z=0;

    متغیر z صفر تعریف شده و وقتی کلید ما زده بشه پورت مورد نظر تغییر وضعیت میده و متغیر z برابر با یک میشه و تا وقتی ک دست شما رو کلیده این شرط دیگه اجرا نمیشه
    و وقتی که دستتو از رو کلید برمیداری مقدار پایه یک میشه و چون z هم یک بوده شرط بعدی اجرا میشه که متغییر رو 0 میکنه تا با زدن مجدد کلید شرط اول اجرا بشه[/QUO



    ممنون دوست عزیز اما من در واقع میخوام با 1 شدن این کلید دستوراتم اجرا بشن ( نه اینکه خروجی 0 یا یک بشه) و با زدن دوباره و صفر شدن دوستورات متوقف بشه
    ویرایش توسط ghasemataee : 2019/11/23 در ساعت 11:09
  8. #8
    2016/10/20
    97
    58

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    خب شما میتونی به جای اون گزینه پورت یه متغیر بیتی تعریف کنی وتو شرط بگی وقتی متغیر یک بود یه کار انجام بده و وقتی صفر شد کار دیگه ای انجام بشه
    ب همین راحتی
  9. #9
    2015/03/14
    البرز
    197
    4

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    دوستان لطفا کمک کنید هیچ کدوم از کد های بالا درست کار نمیکنه ، شدیدا به این دستور نیاز دارم
  10. #10
    2017/03/26
    961
    423

    پاسخ : چگونه کلید push button را دوحالته کنیم؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemataee

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    دوستان لطفا کمک کنید هیچ کدوم از کد های بالا درست کار نمیکنه ، شدیدا به این دستور نیاز دارم
    سلام نگفتی که می خواهی با این کد چکار کنی ما هم c++ بلد نیستیم
    ولی اگه می خواهی کار عملی انجام بدی میشه به زبان های دیگه یا
    راههای دیگه کمک کرد
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. درخواست فوت پرينت push button
    توسط gbg در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/09/24, 10:19
  2. استفاده از Push Button
    توسط mahdi saedi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/08/17, 20:58
  3. مشكل push button
    توسط mahdi210 در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/01/26, 14:24
  4. push button در protel 99
    توسط ah1986 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/12/26, 11:46
  5. شمارنده، push button و switch
    توسط sali147 در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/12/02, 14:20

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •