نوشته اصلی توسط
amiri333 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
منظور من خطای قطعات توی بازار بود و صحبت شما که فرمودین پایداری و کالیبراسیون تنها با آی سی رفرنس نیست ،کاملا درسته و قابل قبول و دست گذاشتین روی اصل ماجرا

فرض کنید یک مدار فرکانس متر یا ولتمتر و .... دارید و میخواهید برق شهر را اندازه گیری کنید
برای خواندن مقدار ADC از یک مدار سمپل که از مقاومت های یک درصد و یک عدد دیود 1N4007 استفاده کرده اید حالا شما برای ولتاژ مرجع چه از داخلی و چه از خارجی
با بهترین تراشه هم استفاده کرده باشید ، انوقت می بینید خطای همان چند عدد مقاومت یک درصد و بخصوص خطای یک عدد دیود 1N4007 موجود در مدار، دقت اندازه گیری را خراب میکند
و اگر 10 مدار مشابه درست کنید می بینید برای کالیبره کردن دو راه بیشتر وجود ندارد : یا باید از مولتی ترن استفاده کنید و یا باید سورس را برای هر مدار تنظیم کنید که کاری وقت گیره
و به قول خودتان برای یک کار بزرگ باید هزاران کارگر برای تنظیم این همه ماژول باید استخدام کنند.
با این توضیحات ایا راهی به نظرتان میرسد که بدون مولتی ترن مشکل کالیبره نداشته باشیم ؟ باتشکر
ما هر چقدر هم از ولتاژ مرجع خوبی استفاده کنیم بالاخره خروجی مدار سمپل خطا داره ،از بهترین مدار سمپل هم استفاده کنید مهم اینه قطعات مورد استفاده خطا ایجاد می کنه و مجبور به استفاده از مولتی ترن میشوید.حالا ما که چنین خطایی داریم استفاده از رفرنس داخلی یا خارجی مشکل اساسی را حل نمی کند و اینجا بود که من سوال کردم
دلیل استفاده از ولتاژ مرجع خارجی چیه !! و هدفم این بود این مطلب را برسانم که وقتی در جای دیگری خطا به اندازه کافی داریم زیاد روی رفرنس نباید تمرکز کرد!
اگر راهی بدون استفاده از مولتی ترن به ذهنتان میرسد ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر و سپاس