اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اساس کار تلویزیون های پلاسما

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    اساس کار تلویزیون های پلاسما

    در تلویزیون های پلاسما گاز نئون و زنون در داخل هزار سلول که هر کدام به منزله یک پیکسل تصویر هستند قرار می گیرند. دو طرف این سلول ها را محفظه شیشه ای تشکیل می دهد.در دو طرف سلول ها، الکترودهای فرمان دهنده قرار گرفته اند. الکترودهای فرمان دهنده در شیشه پشتی قرار داده شده اند و الکترود جلویی شفاف بوده و با یک ماده عایق پوشانده شده و لایه محافظ اکسید منیزیم روی آن را پوشانده است. الکترودهای روی صفحه به صورت ردیف های افقی و الکترود های آدرس دهی به صورت عمودی قرار داده شده اند.

    به طور خلاصه عملکرد نمایشگرهای پلاسما به این ترتیب می توان عنوان کرد که :گاز در حالت پلاسما با مواد فسفروسانس به هر یک از ریز پیکسل ها واکنش نشان می دهد تا رنگ مورد نظر تولید شود.مرور پیکسل ها به صورت دیجیتالی و با آدرس دهی سلول ها صورت می گیرد. مواد فسفرسانس مشابه نمایشکرهای crt است. هر یک از ریز پیکسل ها به تنهایی توسط سیستم الکترونیکی کنترل، هدایت و رهبری می شوند تا بیش از شانزده میلیون رنگ تولید شود. به این ترتیب رنگی با کیفیت و طبیعی توسط نمایشگر پلاسما با ضخامت کمتر از 6 اینچ تولید می شود.تولید رنگ توسط نمایشگر پلاسما در سه مرحله صورت می گیرد. در مرحله اول، الکترودهای آدرس دهی شده باعث تبدیل گاز به پلاسما می شوند.در مرحله دوم ،پلاسما با مواد فسفروسانس واکنش نشان داده و ناحیه دیشارژ ایجاد می شود و در مرحله سوم، واکنش هر ریز پیکسل باعث ایجاد رنگ مربوط به آن زیر پیکسل می شود.

    با باردار کردن الکترودهای یک سلول می توان در کسری از ثانیه گاز را تحریک و در نهایت نور تولید کرد.به این ترتیب نور ماورا بنفش تولید می شود. نور ماورا بنفش با تحریک فسفر،نور مرئی تولید می کند. جنس مواد فسفرسانس به کار رفته، تعیین کننده رنگ تولید شده خواهند بود. با استفاده از سه نوع ماده فسفرسانس در ریز پیکسل ها می توان سه رنگ اصلی را تولید کرد.
لطفا صبر کنید...
X