ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2019/10/29
    اهواز
    3
    0

    Lightbulb کارنکردن این برد با برق بعضی مناطق

    سلام دوستان این برد که تصویرش رو آخر پست خواهم گذاشت مال اتو مو هست
    این اتوی مو با برق بعضی مناطق روشن میشود و المنتش را گرم میکند /اما/ با برق بعضی مناطق المنتش گرم نمیشود(نمایشگر دستگاه روشن میشود و دکمه ها کار میکنند اما المنت اصلا گرم نمیشود)
    این اتو مو رو 2جا تست کردم
    1. کارگاه خودم که برق 224ولت دارد
    2. منزل یکی از دوستان که برق 234ولت دارد (مالک دستگاه)
    روی دستگاه نوشته تا 240ولت باید کار کنه اما در عمل اینجوری نیست
    خب بنظرم یجایی بین 224 و 234ولت عیب دستگاه شروع میشه. من واریابل ندارم که بخوام علمی تست کنم ولی هرچی فکر میکنم چیز دیگه ای جز حداکثر ولتاژ دستگاه تو ذهنم نمیاد.

    من خازن ورودی دستگاه رو عوض کردم. خازن خودش 474 بود. من با خازن های 394 و 334 هم تست کردم اما مشکل بر طرف نشد.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تجربه هاتون یا با ایده هاتون. بنظرم برطرف کردن چنین عیبی میتونه یک چیز مفید الکترونیکی به معلوماتمون اضافه کنه
    ناگفته نمونه قراره طی یکماه اخیر واریابل خریداری کنم. این برد بدجوری رخنه کرده تو ذهنم و میخوام هرجور شده عیبش رو پیدا کنم

    تصاویر برد دستگاه:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    اون جفت سیم مشکی و قرمز که وارنیش دارند و سمت راست عکسها هستند ورودی برق هستند
    اون سیم قرمز هلالی رو جای فیوز حرارتی زدم
    جفت سیم مشکی که کنار سیم هلالی قرمز و سمت چپ عکسها هستند هم مال المنت هستند
    ویرایش توسط amiindavarii : 2020/02/22 در ساعت 17:23
  2. #2
    2009/08/27
    تهران
    726
    470

    پاسخ : کارنکردن این برد با برق بعضی مناطق

    نقل قول نوشته اصلی توسط amiindavarii

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام دوستان این برد که تصویرش رو آخر پست خواهم گذاشت مال اتو مو هست
    این اتوی مو با برق بعضی مناطق روشن میشود و المنتش را گرم میکند /اما/ با برق بعضی مناطق المنتش گرم نمیشود(نمایشگر دستگاه روشن میشود و دکمه ها کار میکنند اما المنت اصلا گرم نمیشود)
    این اتو مو رو 2جا تست کردم
    1. کارگاه خودم که برق 224ولت دارد
    2. منزل یکی از دوستان که برق 234ولت دارد (مالک دستگاه)
    روی دستگاه نوشته تا 240ولت باید کار کنه اما در عمل اینجوری نیست
    خب بنظرم یجایی بین 224 و 234ولت عیب دستگاه شروع میشه. من واریابل ندارم که بخوام علمی تست کنم ولی هرچی فکر میکنم چیز دیگه ای جز حداکثر ولتاژ دستگاه تو ذهنم نمیاد.

    من خازن ورودی دستگاه رو عوض کردم. خازن خودش 474 بود. من با خازن های 394 و 334 هم تست کردم اما مشکل بر طرف نشد.
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تجربه هاتون یا با ایده هاتون. بنظرم برطرف کردن چنین عیبی میتونه یک چیز مفید الکترونیکی به معلوماتمون اضافه کنه
    ناگفته نمونه قراره طی یکماه اخیر واریابل خریداری کنم. این برد بدجوری رخنه کرده تو ذهنم و میخوام هرجور شده عیبش رو پیدا کنم

    تصاویر برد دستگاه:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    اون جفت سیم مشکی و قرمز که وارنیش دارند و سمت راست عکسها هستند ورودی برق هستند
    اون سیم قرمز هلالی رو جای فیوز حرارتی زدم
    جفت سیم مشکی که کنار سیم هلالی قرمز و سمت چپ عکسها هستند هم مال المنت هستند
    یک خازن سرامیکی 100 نانو ((104)) 400ولت با خازن
    سرامیکی دستگاه موازی کنید ..
  3. #3
    2019/10/29
    اهواز
    3
    0

    پاسخ : کارنکردن این برد با برق بعضی مناطق

    نقل قول نوشته اصلی توسط yousef55

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    یک خازن سرامیکی 100 نانو ((104)) 400ولت با خازن
    سرامیکی دستگاه موازی کنید ..
    شما تجربه چنین مشکلی رو داشتید؟
    ویرایش توسط amiindavarii : 2020/02/23 در ساعت 12:54
  4. #4
    2009/08/27
    تهران
    726
    470

    پاسخ : کارنکردن این برد با برق بعضی مناطق

    نقل قول نوشته اصلی توسط amiindavarii

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    شما تجربه چنین مشکلی رو داشتید؟
    بله
    البته نه در حد 10 ولت .. بیشتر بود
    دلیل دیگه میتونه کیفیت پایین خازن سرامیکی باشه که جریان
    عبوری ازش کمتر از حد مورد نیاز طراحی هست و درنتیجه ولتاژ
    خروجی پایین تر از حد معمول است.. ولی زمانی که ولتاژ ورودی
    بالاتری میدهید تازه به اندازه نیاز خروجی میده..
    با موازی کردن خازن مقدار کمی جریان خروجی را افزایش میدهیم
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. کارنکردن usb پخش ماشین
    توسط vmali در انجمن تعمیر و نگهداری
    پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2019/07/26, 07:35
  2. مشکل کارنکردن RC5
    توسط sabersnt در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/07/12, 15:17
  3. استفاده از ميکرو در مناطق مرطوب
    توسط rezash86 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/11/03, 21:31
  4. پاسخ: 22
    آخرين نوشته: 2013/09/02, 11:47
  5. مناطق نفرین شده ؟؟؟
    توسط Solsal در انجمن مباحث علمی عمومی
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/04/12, 14:35

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •