ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: time.h

  1. #1
    2020/05/29
    20
    0

    time.h

    سلام خسته نباشید
    ببخشید کسی میتونه یه تیکه کد با کتابخونه time.h بهم بده که ساعت و دیقه رو پرینت سریال کنه ؟
    یا راه دیگه ای میدونین که بتونم هر چند ساعت یه led رو روشن کنم
  2. #2
    2016/05/25
    901
    726

    پاسخ : time.h

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghost.irib

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام خسته نباشید
    ببخشید کسی میتونه یه تیکه کد با کتابخونه time.h بهم بده که ساعت و دیقه رو پرینت سریال کنه ؟
    یا راه دیگه ای میدونین که بتونم هر چند ساعت یه led رو روشن کنم
    دقیقا توضیح بدید که پروژه خروجی تون باید چجوری باشه.یعنی چه کاری انجام بده.و اینکه حتما باید از کتابخانه time.hاستفاده کنید؟
    با چه کامپایلری برنامه نویسی می کنید؟اردینو ی کیل؟ یا کدویزن؟
    eshop-hodhod.ir
  3. #3
    2020/05/29
    20
    0

    پاسخ : time.h

    از اردینو استفاده میکنم
    و میخوام که هر چند ساعت که تو برنامه براش تعریف میشه یه led یا رله رو روشن کنه
    حتما نیاز نیست کتابخونه باشه اما فکر میکنم کتابخونه کار رو راحت تر کنه
    فقط میخوام هر چند ساعت یه پین رو فعال کنه همین
  4. #4
    2020/05/29
    20
    0

    پاسخ : time.h

    کسی نمیتونه راه حلی بده ؟
  5. #5
    2019/06/17
    136
    63

    پاسخ : time.h

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghost.irib

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    کسی نمیتونه راه حلی بده ؟
    این کتابخونه ساعت:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    راهنماش هم زیرش نوشته.
    اگه میخوای تو کنسول پرینت بگیری کدش اینه:
    Serial.println(hour());
    اگه میخوای در زمان مشخص LED روشن بشه همچین کدی میتونه کارت رو راه بندازه:

    if(hour() == 12 && minute == 0){
    digitalWrite(5, HIGH);
    }
    else{
    digitalWrite(5, LOW);
    }
    الان تو کد بالا تعریف کردیم سر ساعت ۱۲ پین ۵ آردوینو خروجی بده.
  6. #6
    2016/05/25
    901
    726

    پاسخ : time.h

    نقل قول نوشته اصلی توسط J35U51510V3

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    این کتابخونه ساعت:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    راهنماش هم زیرش نوشته.
    اگه میخوای تو کنسول پرینت بگیری کدش اینه:
    Serial.println(hour());
    اگه میخوای در زمان مشخص LED روشن بشه همچین کدی میتونه کارت رو راه بندازه:

    if(hour() == 12 && minute == 0){
    digitalWrite(5, HIGH);
    }
    else{
    digitalWrite(5, LOW);
    }
    الان تو کد بالا تعریف کردیم سر ساعت ۱۲ پین ۵ آردوینو خروجی بده.
    جسارت بنده را ببخشید.
    در قطعه کد بالا به مدت 60ثانیه قطعه کد digitalWrite(5, HIGH); اجرا میشه.در صورتی که باید فقط یکبار اجرا بشه.به نظر میاد باید داخل عبارت شرطی ثانیه هم در شرط قرار گرفته بشه.تا فقط یک بار اجرا بشه.
    eshop-hodhod.ir
  7. #7
    2019/06/17
    136
    63

    پاسخ : time.h

    نقل قول نوشته اصلی توسط Namvar14

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    جسارت بنده را ببخشید.
    در قطعه کد بالا به مدت 60ثانیه قطعه کد digitalWrite(5, HIGH); اجرا میشه.در صورتی که باید فقط یکبار اجرا بشه.به نظر میاد باید داخل عبارت شرطی ثانیه هم در شرط قرار گرفته بشه.تا فقط یک بار اجرا بشه.
    من نمونه کد رو براشون گذاشتم)مثال وار)، همچین کاری تنها یه متغیر اضافه میخواد...
    اگه وقتش رو دارید خودتون کد رو بنویسید.
  8. #8
    2020/05/29
    20
    0

    پاسخ : time.h

    معذرت میخوام
    میشه کدشو کامل بدین کپی کنم
    اخه همش ارور میگیرم
  9. #9
    2020/05/29
    20
    0

    پاسخ : time.h

    کسی میتونه کد کاملشو بده که کپی کنم ؟
  10. #10
    2020/05/29
    20
    0

    پاسخ : time.h

    ممنون از کمکتون

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    <TimeLib.h>


    int time_now = now();

    void setup() {
    Serial.begin(9600);


    pinMode(13, OUTPUT);
    }

    void loop() {

    if (now() > time_now) {


    time_now = now();


    Serial.println(time_now);


    }
    if (time_now == 5) {
    digitalWrite(13, HIGH);

    }

    }

    حل شد
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوعات مشابه

  1. زمان صعود Rise time و زمان نزول Fall time
    توسط mehrannohtanipour در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2020/08/09, 09:38
  2. time constraint
    توسط imanhelmi در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/11/04, 14:33
  3. خطای time out
    توسط test00 در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/09/22, 21:13
  4. محاسبه start time و off time پالس در بسکام
    توسط a_l_i_r_e_z_a در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/07/30, 14:39
  5. integration time
    توسط negin-bahadori در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/06/18, 14:42

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •