ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2008/10/30
    94
    0

    c++ و پورت سریال

    با سلام
    توی زبان برنامه نویسی ویژوال C++ میشه با پورت سریال ارتباط برقرار کرد ،یعنی مجوز خوندن و نوشتن توی پورت سریال داریم . همونطور که میدونید دستورش اینه
    Serialport.read/write(" &quot
    حال توی زبان برنامه نویسی C++ هم میشه با پورت سریال کار کرد . یعنی از طریق پورت سریال به کامپیتر یه داده بفرستیم و بگیم اگه این داده اومد فلان کار انجام بده
    یه سوال دیگه ،مرجع خوب برای یادگیری VC++ چی هس ؟ (دات نت نباشه ها)
    منتظر پاسخ هاتون هستم .

  2. #2
    2008/10/30
    94
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    با سلام
    دستورات خوندن و نوشتن توی پورت سریال توی c پیدا کردم و لی توی c باید آدرس پورت سریال دستگاه رو داشته باشی در صورتیکه توی ویژوال نیازی به آدرس پورت نیست
    آدرس پورت سریال باید از کجا پیدا کنم .و تنظیماتی هم لازم داره ؟
    ممنون میشم از کمکتون .
  3. #3
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    سلام
    آدرس پورت هاي سريال به ترتيب بصورت پيشفرض به اين صورته:
    COM1 0x3F8
    COM2 0x2F8
    COM3 0x3E8
    COM4 0x2E8

    ايام محرم ابا عبد الله الحسين تسليت باد
    در مصرف گاز صرفه جويي كنيم تا همه از آن بهره مند شويم.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  4. #4
    2008/02/18
    تهران
    19
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    برای برقراری ارتباط با پورت سریال در vc++6 یا ورژن های بالا تر می تونی از dll و activex با پسوند ocx استفاده کنی.
    macrosaft communication control را می تونی پیدا کنی.
    فایل مربوطه هم MSCOMM32.OCX است.
    MCH
  5. #5
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    سلام
    اين pdf هم من تو كامپيوترم پيدا كردم كه در مورد MSCOMM32 هست.
    ببين شايد بدرد بخوره .فارسيه . برا VC++ و VB هست.
    273 كيلوبايت
    در مورد MSCOMM32 سرچ كني بازم ميتوني پيدا كني.
    DownloadLink: http://rapidshare.com/files/194831874/MSCOMM32.rar
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  6. #6
    2008/10/30
    94
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    با سلام و تشكر از راهنماييهاتون
    نمونه يا مثال كاربردي از كار با اين كامپوننت توي vc مي شناسيد
  7. #7
    2008/10/30
    94
    0

    پاسخ : vc++ و پورت سریال

    سلام
    آدرس زير نحوه كار با پورت سريال نشون داده . انگليسيه ولي متن ساده اي داره .

    http://lyle.smu.edu/~cd/EE5340/ActiveX.htm
    http://www.codeguru.com/cpp/com-tech...rint.php/c7349
    اميدوارم مفيد باشه
  8. #8
    2009/04/27
    2
    0

    پورت سریال و زبان c

    با سلام
    لطف می کنی دستورات خوندن و نوشتن توی پورت سریال در زبان c رو برای من بفرستی ؟البته اگه منظورت ++c نبوده باشه.چون من خیلی دنبال این دستورها گشتم ممنون میشم کمکم کنی.
    :redface:
  9. #9
    2008/10/30
    94
    0

    پاسخ : c++ و پورت سریال

    سلام
    من با vc++6 کار کردم
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. تبدیل پورت سریال به پورت پارالل
    توسط sinaitg در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/08/02, 22:54
  2. مبدل پورت سریال به پورت موازی (serial to parallel)
    توسط mjs1990s در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/03/25, 21:39
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/18, 23:37
  4. usb to com (پروژه تبدیل پورت یو اس بی به پورت سریال با ATmega8
    توسط mazdaxx در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/09/22, 07:27
  5. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/26, 10:37

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •