نوشته اصلی توسط
Namvar14 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
در کدویژن این رجیستر و من پیدانکردم.اما د ربسکام این رجیستر خیلی سنگینه و بار سنگینی به میکرو میده.یعنی موقعی که این دستور و به کار می بری به وضوح میبنی که میکرو سرعتش کند شده یا هنگ خود میکرو زیاد میشه.(بُکسُباد میکنه)
استفاده از این روش اصلا به صلاح نیست.
بر اساس تجربه بنده :
بهترین روش اینه که نویز و در مدار از بین ببیرید.من خودم تولید کننده اتوماسیون هستم.و تجهزبات بسیار حساس که اگه مثلا یه دقیقه میکرو هنگ کنه ضرر های جبران ناپذیری را به صاجبان گلخانه و کارخانه وارد میشه.این دستور و به لقاش بخشیدم بهترین روش اینه که شما برید همون عامل نویز و تضعیف بکنید.
کارهایی که میشه انجام داد:
اگر برای سویچ موتور یا هر دستگاه ی که با 220راه میفته از رله استفاده می کنید حتما از یه اپتو کوپلراستفاه کنید.درقت کنید که در این شرایز باید دوتا منبع تغذیه کاملا مجزا داشته باشید.خیلی ها اپتوکوپلر و میارند.ودر بخش رله مدارشون از همون تغذیه بخش میکرو استفاده میکنند.حتی اگه دوتا تغذیه شد نباید منفی دوتا تغذیه با هم مشترک بشه.(خیلی خیلی پر اهمیت)
به جای رله از ترایاک استفاده کنید.(به شرطی که ترایاک در روند کارکرد موتور مشکلی ایجاد نکنه).در بازار ترایاک هایی هستند که تا 100امپر هم میتونید از شون جراین بکشید.در صورتی که از ترایاک استفاده کنید دیگه نیازی نیست از دوتا تغذیه استفاده کیند.(پر اهمیت)
پایه های دیتا ال سی دی رو گراند کنید.(کم اهمیت)
اگه در مدارتون از اسنابر بهره می برید توصیه میکنم حتما به کار بگیرید.برا ی اسنابر از یه خازن 1نانو فاراد تا 47نانوفاراد با یه خازن 2کیلو ولت استفاه کنید.هرچه ولتاژ خازن بالاتر بهتر.ظرفیت زیاد مهم نیست.چون نویز های دارای انرژی بسیار کمی هستند فقط ولتاژ سوزنی بسیار بالایی دارند.باید اسنابر تون و با دو سر موتور مواز ی کنید.یه خازن پلی استر یا سرامیکی رو با یه مقاومت 10اهم یک وات سری کنید و مجموعه اسنابر را به دو سر موتور وصل کنید.(بسیار مهم)
خود نویز هایی که از سلف ها حاصل میشن معموولا برروی هر نویز چندصد فرکانس سوار هست (نمیدونم بهشون چی میگن

ولی در اسیلوسکوپ به وضوح مشخصه)مصلا یه نویز میاد یه موجه ولی روی همون موج هزاران موج فرکانس داردیگه سواره که کم کم میرا میشوند.همین فرکانس های روی نویز بزرگ کار و خراب میکنند.تا حدودی اسنابر میتونه تضعیف کنه.
از روش های نرم افزاری حذف نویز هم غافل نشو
رفرش با تایمر هم خوبه.ولی مدار باید نویز نداشه باشه.به عبارتی مهارت تون میرسونه که بتونید نویز و از بین ببیرد.