ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرین
    244
    42

Lightbulb زبان برنامه نویسی برتر کدام است

سلام علیکم !!
    از نظر شما کدام زبان سریعتر ، ساده تر و راحت تر و بهتر است
    1. سی شارپ
    2. پایتون
    3. جاوا
    4. سی
    5. سی پلاس پلاس

لطفا با دلیل و بدون تعصب بیان بکنید .
    • تبلیغات
      .

1,393
    874

پاسخ : زبان برنامه نویسی برتر کدام است

نقل قول نوشته اصلی توسط Ichigo

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

سلام علیکم !!
    از نظر شما کدام زبان سریعتر ، ساده تر و راحت تر و بهتر است
    1. سی شارپ
    2. پایتون
    3. جاوا
    4. سی
    5. سی پلاس پلاس

لطفا با دلیل و بدون تعصب بیان بکنید .
    سلام
    زبان برتر نداریم دوست عزیز. هر زبان یک سری ویژگی داره که به جای خودش استفاده میشه. مثلا توی بحث امبدد که بهینه بودن حافظه و سبک بودن برنامه مهمه، از زبان C استفاده میکنن. اما از طرفی C خیلی سطح پایینه و باید کوچکترین چیزها رو براش تعریف کرد.
    از یک طرف وقتی بحث هوش مصنوعی و مسائلی شبیه به این میشه، معمولا از پایتون استفاده میکنن چون توسعه راحت تری داره و کسی بخواد با C هوش مصنوعی پیاده کنه پیر میشه تا عملیش کنه!
    شما باید ببینید حوزه کاریتون چیه، با توجه به همون زبانی که باهاش راحت تر هستید انتخاب کنید.
    244
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.m98

سلام
    زبان برتر نداریم دوست عزیز. هر زبان یک سری ویژگی داره که به جای خودش استفاده میشه. مثلا توی بحث امبدد که بهینه بودن حافظه و سبک بودن برنامه مهمه، از زبان C استفاده میکنن. اما از طرفی C خیلی سطح پایینه و باید کوچکترین چیزها رو براش تعریف کرد.
    از یک طرف وقتی بحث هوش مصنوعی و مسائلی شبیه به این میشه، معمولا از پایتون استفاده میکنن چون توسعه راحت تری داره و کسی بخواد با C هوش مصنوعی پیاده کنه پیر میشه تا عملیش کنه!
    شما باید ببینید حوزه کاریتون چیه، با توجه به همون زبانی که باهاش راحت تر هستید انتخاب کنید.
    مثلا سی شارپ و سی پلاس پلاس وپایتون و جاوا رو اگه در حوزه برنامه اندروید مقایسه کنیم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بعضی زبان ها کمتر کد میخوان مثلا
    کد سی شارپ
    Console.WriteLine("salam");

کد پایتون
    print ("salam")
    1,393
    874

مثلا سی شارپ و سی پلاس پلاس وپایتون و جاوا رو اگه در حوزه برنامه اندروید مقایسه کنیم
    ببینید باید دید چکار قراره انجام بدید. اما تا جایی که شنیدم (خودم نمیدونم و مطمئن نیستم چون اصلا کار من نیست) جاوا برای اندروید بهتره! اما خوب حتما مواردی هست که CPP به جاوا مزیت داره. جدیدا هم زبان کاتلین رو معرفی شده که اون میگن از همه برای اندروید بهتره. هر کسی یک نظری داره بالاخره!
    کد کمتر خواستن هم قبلا گفتم. بعضی زبان ها به خاطر سینتکس اشون کد نویسی کمتری میخوان و توسعه برنامه توشون راحت تره. از طرفی این توسعه راحت بودن اکثرا باعث کند شدن این زبان ها میشه. در عوض C و CPP با این که توسعه سخت تری دارن، زبان های به شدت پر سرعت تری نسبت به پایتون هستن. اسمبلی رو هم دیگه نگم چیه
    ویرایش توسط hossein.m98 : 2021/02/24 در ساعت 09:07
    244
    42

اوکی
    حالا درک کردم چرا اینهمه با c ور میرن
    فک کنم درست میگی چون راحتی با کتابخونه های زیاد میاد و کتابخونه های زیاد سرعت اجرا رو پایین میاره فک کنم
    1,393
    874

اوکی
    حالا درک کردم چرا اینهمه با c ور میرن
    فک کنم درست میگی چون راحتی با کتابخونه های زیاد میاد و کتابخونه های زیاد سرعت اجرا رو پایین میاره فک کنم
    ربطی به کتابخونه نداره. C هم کلی کتابخونه داره که شاید به عقل امثال من نرسه! مهم نوع اجرای کد و سینتکس خود زبانه. مثلا پایتون خیلی کارها رو خودش اتوماتیک میفهمه و انجام میده ولی برای C باید این کارها رو تعریف کرد. به خاطر همین فهم زیاد پایتون، اجرای کدهاش کنده. از طرفی پایتون یک زبان اسکریپتیه. یعنی موقع اجرای نرم افزار، کدها رو به زبان ماشین تبدیل میکنه و اجرا میکنه. ولی C یک زبان کامپایلریه؛ یعنی موقع ساخت نرم افزار کدها به زبان ماشین ترجمه میشن و موقع اجرا فقط زبان ماشینه که در حال اجرا شدنه و کاری بابت ترجمه انجام نمیشه.
    244
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein.m98

ربطی به کتابخونه نداره. C هم کلی کتابخونه داره که شاید به عقل امثال من نرسه! مهم نوع اجرای کد و سینتکس خود زبانه. مثلا پایتون خیلی کارها رو خودش اتوماتیک میفهمه و انجام میده ولی برای C باید این کارها رو تعریف کرد. به خاطر همین فهم زیاد پایتون، اجرای کدهاش کنده. از طرفی پایتون یک زبان اسکریپتیه. یعنی موقع اجرای نرم افزار، کدها رو به زبان ماشین تبدیل میکنه و اجرا میکنه. ولی C یک زبان کامپایلریه؛ یعنی موقع ساخت نرم افزار کدها به زبان ماشین ترجمه میشن و موقع اجرا فقط زبان ماشینه که در حال اجرا شدنه و کاری بابت ترجمه انجام نمیشه.
    آهان
    راستی منابع آموزشی واسه این زبان سراغ دارید مثلا مث html css js تو w3 آموزش داره؟؟؟
    1,393
    874

آهان
    راستی منابع آموزشی واسه این زبان سراغ دارید مثلا مث html css js تو w3 آموزش داره؟؟؟
    همون W3 ظاهرا C#، CPP و پایتون داره. جای دیگه به غیر از این نمیشناسم. خود منم قبل از دانشگاه با یک کتاب ناشناس کمی CPP یاد گرفتم و بعد هم که وارد کار امبدد شدم و با سرچ موضوعی توی اینترنت، کار با C و میکروکنترلر رو پیش میبردم و هنوزم میبرم!
    244
    42

اهان
    7
    2

زبان برنامه نویسی برتر کدام است؟

اونی که شما بلدی و کارت راه میندازه
    دیگه بیشتر از این میشه دعواهای جناهی
    هرکدوم معمولا برای کارهای خاصی استفاده میشن که میشه موضوع راه انداختن کارت
    نظرات یک خیلی تازه کار اگه کمکی میکنه:
    پایتون به زبان محاوره نزدیک به همین خاطر یادگرفتنش آسونه، اموزش ها و کتابخونه های زیادی براش هست برای تحلیل داده و هوش مصنوعی خوب.
    یاد گرفتن جاوا سخت، ولی وقتی یاد بگیری یاد گرفتن بقیه زبان ها برات راحت میشه
    درسته جاوا به خاطر ویرچال ماشینش همه جا میتونه اجرا بشه ولی معمولا c برای کارهای سخت افزاری بهتر عمل میکنه و سرعت بهتری داره(با کلی سورس و کتابخونه)
    معمولا بعد از این سوال از ما میپرسن بیشتر میخوای تو چه حوزه*ای برنامه نویسی کنی؟
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12