ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2021/05/25
    9
    1

    نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    سلام کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    کاراکترهای انگلیسی رو نمایش میده ولی فارسی رو نه
    عکس خروجی برنامه

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    کد برنامه
    #include <mega16.h>#include <glcd.h>
    #include <font5x7.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h>
    #include "Graphic\Graphic.h"
    #include "FONT\Font.h"
    #include "FONT\font\f9x14.h"
    #include "FONT\font\AF12x16.h"
    #include "FONT\font\AF9x11.h"


    char usart_character = '\0';


    interrupt [EXT_INT2] void ext_int2_isr(void)
    {
    glcd_clear();
    }
    interrupt [USART_RXC] void ISR_reciever()
    {
    usart_character = getchar();
    glcd_putchar(usart_character);
    }
    void main(void)
    {
    GLCDINIT_t glcd_init_data;
    glcd_init_data.font=font5x7;
    glcd_init_data.readxmem=NULL;
    glcd_init_data.writexmem=NULL;
    glcd_init(&glcd_init_data);
    LcdFont(AF12x16);
    LcdFontSpace(2);

    SetLetter(P_LETTER);[COLOR=#28282B][FONT=Yekan] [/FONT][/COLOR]

    ویرایش توسط Nzrmohammad : 2021/05/25 در ساعت 21:29
  2. #2
    2020/11/17
    384
    139

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    سلام خدمت دوستان
    شما اول باید کد های اسکی فارسی رو بررسی بکنین
    بعد ببینین که معادل اونا تو ارتباط سریالتون چی میاد
    بعدش برای اون کدا فونت فرسی تعریف کنی
    همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
    لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
    تایپیک های من:
    Hidden Content
    Hidden Content
  3. #3
    2021/05/25
    9
    1

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    نقل قول نوشته اصلی توسط electromohammad

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام خدمت دوستان
    شما اول باید کد های اسکی فارسی رو بررسی بکنین
    بعد ببینین که معادل اونا تو ارتباط سریالتون چی میاد
    بعدش برای اون کدا فونت فرسی تعریف کنی
    سلام مثلا واسه حرف ب شد D0 میشه واسه یه کاراکتر بگید مراحل شو تا واسه بقیش انجام بدم؟ یا مثالی چیزی از این نمونه هست که من ببینمش؟
  4. #4
    2020/11/17
    384
    139

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    سلام خدمت دوستان
    ببخشید که الان وقت ندارم (که کد کامل بنویسم) (سی هم بلد نیستم)
    ولی ساختارش اینجوریه:
    اول کاراکترا رو می گیری از سریال
    اگه فارسی بود وارد این بشه : (در ضمن کاراکتر ها رو توی یه int ذخیره کن) ( لازم نیست کاری برای جدا سازی فارسی و انگلیسی بکنی) ( تو case else در صورت فارسی نبودن همون انگلیسیش تایپ میشه)
    کد PHP:


    dim serialinput 
    as int
    Select 
    Case serialinput
      
    Case d0 : Print "ب" 
      
    Case ??? : Print "???" 
      
    Case ??? : Print "???" 
      
    Case Else : Print serialinput 
    چون توی پوشش پی اچ پی مشکل داره: (فارسی نویسی)
    1- اگه مساوی با D0 بود ب نوشته شود ( از پرینت برای راحتی کار استفاده کردم)
    2- اینا رو دیگه پیدا می کنی
    3- اینم همین جور الی آخر ( فقط یه چیزی هر حرفی چند تا حالت داره مثلا آ که آ اول و وسط و آخر داره و باید براش فونت تعریف کنی یا س و و و) (هر حالتشون هم کدشون باهم متفاوته مثلا اگه ب D0 باشه ممکنه بـ D1 باشه)
    4- اینم میگه که اگه فارسی نبود همون رو تایپ کن که نتیجه اش میشه همون انگلیسی هایی که نوشته شدن)

    امیدوارم براتون مفید باشه (هنوز خودم شک دارم که آیا اگه ما کد اسکی رو بریزیم توی INT که چهار برابر byte هستش و اسکی هم byte هستش (قبلا ها 128 بیت بود) مشکلی به وجود نمی آره؟؟؟)( چون 0000 های بعدش محاسبات رو یجوری می کنه. باید چی کار کرد؟ کاری لازم نیست بکنیم؟؟؟)
    کد هم بسکامه
    همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
    لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
    تایپیک های من:
    Hidden Content
    Hidden Content
  5. #5
    2021/05/25
    9
    1

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    نقل قول نوشته اصلی توسط electromohammad

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام خدمت دوستان
    ببخشید که الان وقت ندارم (که کد کامل بنویسم) (سی هم بلد نیستم)
    ولی ساختارش اینجوریه:
    اول کاراکترا رو می گیری از سریال
    اگه فارسی بود وارد این بشه : (در ضمن کاراکتر ها رو توی یه int ذخیره کن) ( لازم نیست کاری برای جدا سازی فارسی و انگلیسی بکنی) ( تو case else در صورت فارسی نبودن همون انگلیسیش تایپ میشه)
    کد PHP:


    dim serialinput 
    as int
    Select 
    Case serialinput
      
    Case d0 : Print "ب" 
      
    Case ??? : Print "???" 
      
    Case ??? : Print "???" 
      
    Case Else : Print serialinput 
    چون توی پوشش پی اچ پی مشکل داره: (فارسی نویسی)
    1- اگه مساوی با D0 بود ب نوشته شود ( از پرینت برای راحتی کار استفاده کردم)
    2- اینا رو دیگه پیدا می کنی
    3- اینم همین جور الی آخر ( فقط یه چیزی هر حرفی چند تا حالت داره مثلا آ که آ اول و وسط و آخر داره و باید براش فونت تعریف کنی یا س و و و) (هر حالتشون هم کدشون باهم متفاوته مثلا اگه ب D0 باشه ممکنه بـ D1 باشه)
    4- اینم میگه که اگه فارسی نبود همون رو تایپ کن که نتیجه اش میشه همون انگلیسی هایی که نوشته شدن)

    امیدوارم براتون مفید باشه (هنوز خودم شک دارم که آیا اگه ما کد اسکی رو بریزیم توی INT که چهار برابر byte هستش و اسکی هم byte هستش (قبلا ها 128 بیت بود) مشکلی به وجود نمی آره؟؟؟)( چون 0000 های بعدش محاسبات رو یجوری می کنه. باید چی کار کرد؟ کاری لازم نیست بکنیم؟؟؟)
    کد هم بسکامه
    آهااا خیلی خیلی ممنون این روش امتحان می کنم
  6. #6
    2021/05/25
    9
    1

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    خیلی خیلی ممنون واقعا بالاخره درست شد
    ویرایش توسط Nzrmohammad : 2021/05/27 در ساعت 22:02
  7. #7
    2020/11/17
    384
    139

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    سلام خدمت دوستان
    میشه نمونه کدتون رو بذارین؟
    همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
    لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
    تایپیک های من:
    Hidden Content
    Hidden Content
  8. #8
    2021/05/25
    9
    1

    پاسخ : نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART

    همه کاراکترها رو کامل کنم میفرستم همشو
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. نمایش کاراکتر فارسی در GLCD از طریق مد USART
    توسط Nzrmohammad در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2021/05/25, 20:48
  2. ارسال کاراکتر فارسی از طریق پورت سریال
    توسط Ahp_online در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2017/07/18, 12:43
  3. نوشتن بیش از 8 کاراکتر فارسی در lcd کاراکتری
    توسط sr.morteza در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/04/27, 00:14
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/08/20, 15:15
  5. چاپ کاراکتر فارسی در متلب
    توسط rreyhanehh در انجمن Matlab
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2013/04/29, 21:59

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •