ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2021/07/12
    5
    1

    مشکل با interaction در touchgfx

    سلام بچه ها، من یک button تعریف کردم تو touchgfx بعد رو همون کلید یک interaction گذاشتم هرموقع روش بزنم صفحه رو عوض کنه
    مشکل اینجاست که من باید چند بار بزنم رو کلید و جالبه کلید عکسش به حالت pressed میره ولی اینقدر باید بزنم روش تا کال بک بده و صفحه رو عوض کنه!!!
    اولش فک کردم مشکل از rtos هستش بعد انداختم بدون rtos ران کردم بازم همون مشکلو داشت

    درضمن از SDram خارجی استفاده کردم رید و رایتشو تست کردم اوکیه
    بردم برد کویره میکرو STM32F767 هستش

    از QSPI هم استفاده نکردم

    حتی دیباگ که کردم بریک پوینت گذاشتم روی action->execute اونم هروقت کال بک بخواد بزنه بریک میکنه که مشکل نمیدونم کجاشه!!!
  2. #2
    2016/11/15
    539
    370

    پاسخ : مشکل با interaction در touchgfx

    نقل قول نوشته اصلی توسط Xcode

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام بچه ها، من یک button تعریف کردم تو touchgfx بعد رو همون کلید یک interaction گذاشتم هرموقع روش بزنم صفحه رو عوض کنه
    مشکل اینجاست که من باید چند بار بزنم رو کلید و جالبه کلید عکسش به حالت pressed میره ولی اینقدر باید بزنم روش تا کال بک بده و صفحه رو عوض کنه!!!
    اولش فک کردم مشکل از rtos هستش بعد انداختم بدون rtos ران کردم بازم همون مشکلو داشت

    درضمن از SDram خارجی استفاده کردم رید و رایتشو تست کردم اوکیه
    بردم برد کویره میکرو STM32F767 هستش

    از QSPI هم استفاده نکردم

    حتی دیباگ که کردم بریک پوینت گذاشتم روی action->execute اونم هروقت کال بک بخواد بزنه بریک میکنه که مشکل نمیدونم کجاشه!!!
    سلام
    اول مطمئن شو ببین تاچ اسکرین درست کار میکنه یا نه . نمیدونم از چه تاچی استفاده کردی اما ممکنه نیاز به کالیبره کردن داشته باشه . یع احتمال دیگه اینه که ممکنه مقادیر x و y تاچ اسکرین درست به TouchGFX داده نمیشه . باید مقادیر درست x و y رو در فایل STM32TouchController.cpp ,وارد گنی ... در تابع STM32TouchController::sampleTouch
    دوم : اگر از FreeRTOS استفاده میکنی باید در کیوب در قسمت SYS گزینه Timebase Source را یکی از تایمرها انتخاب کنی .
    سوم : کلاک HCLK رو ماکزیمم قرار بده و کمی به Heap و Stack اضافه کن .
    چهارم : وقتی که توی کیوب داری TouchGFX رو کانفیگ میکنی گزینه Framebuffer Strategy رو در حالت Double قرار بده و طبق ابعاد نمایشگرت و آدرس شروع بانک FMC آدرس ها رو محاسبه کن و قرار بده ..
    ! Life doesn't get easier , you just get stronger
  3. #3
    2021/07/12
    5
    1

    پاسخ : مشکل با interaction در touchgfx

    نقل قول نوشته اصلی توسط Blue Ice

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    اول مطمئن شو ببین تاچ اسکرین درست کار میکنه یا نه . نمیدونم از چه تاچی استفاده کردی اما ممکنه نیاز به کالیبره کردن داشته باشه . یع احتمال دیگه اینه که ممکنه مقادیر x و y تاچ اسکرین درست به TouchGFX داده نمیشه . باید مقادیر درست x و y رو در فایل STM32TouchController.cpp ,وارد گنی ... در تابع STM32TouchController::sampleTouch
    دوم : اگر از FreeRTOS استفاده میکنی باید در کیوب در قسمت SYS گزینه Timebase Source را یکی از تایمرها انتخاب کنی .
    سوم : کلاک HCLK رو ماکزیمم قرار بده و کمی به Heap و Stack اضافه کن .
    چهارم : وقتی که توی کیوب داری TouchGFX رو کانفیگ میکنی گزینه Framebuffer Strategy رو در حالت Double قرار بده و طبق ابعاد نمایشگرت و آدرس شروع بانک FMC آدرس ها رو محاسبه کن و قرار بده ..
    مچکرم ازت
    از بابت کالیبره بودن اوکیه چون وقتی رو کلید کلیک میکنم عکس کلید به pressed تغییرمیکنه
    همین الان رو دیباگ که زدم دیدم

    virtual void handleClickEvent(const ClickEvent& event);
    //{
    //__nop();
    //}


    اینجا بریک پوینت گذاشتم آنی عمل میکنه

    ولی کال بکش:


    void setAction(GenericCallback<const AbstractButton&>& callback)
    {
    action = &callback;
    }


    /**
    * Executes the previously set action.
    *
    * @[URL="https://www.eca.ir/forums/member.php?u=27577"]SEE[/URL] setAction
    */
    virtual void executeAction()
    {
    if (action && action->isValid())
    {
    action->execute(*this);
    }
    }


    اینجاها باید چندبار بزنیم تا عمل کنه!!!
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)
    توسط ssaeid2000 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2008/10/07, 17:00

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •