نوشته اصلی توسط
electromohammad مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
یعنی برای اینکه بتونم از 3.3 ولت استفاده کنم ، تضمین درست کار کردن وجود نداره؟ یا نه خیلی جزئی هستش و برای پروژه ی خونگی چندان تاثیری نداره؟
تعریف ساده ی محیط نویزی در این جا رو ممکنه قرار بدین؟ من لازم نیست نگران این چیزاش باشم؟ آخه اولین پروژه امه و امکان یبار ساختن رو دارم و نمی خوام خیلی ضایع در بیاد
دستگاه من با باتری 3.7 ولت لیتیوم یون کار می کنه. ممکنه مدار افزاینده ای برام معرفی کنین که در عین کوچیکی 5 ولت رو برام تامین کنه؟ترجیحا شماتیکش رو هم بذارین (دوستان mc34063 رو معرفی کردن ولی فرمولاش برام گنگه. اگه ممکنه مدار تبدیل 3.3 به 5 ولت با این آیسی رو برام قرار بدین ممنون میشم)
و این که در مورد ckopt یه مطلب خوندم با این مضمون:
این درسته؟ برای کریستال کلاک
خیلی ممنون
و اینکه دو تا سوال دارم
به فرض من اتمگا 128 رو با 3.3 راه اندازی کردم
و می خوام باهاش به lcd کاراکتری فرمان بدم.
از اونجایی که سطح منطقی ttl از 2.7 تا 5 ولت رو یک منطقی حساب می کنه می تونم مستقیم به lcd وصلش کنم؟ و نیازی به افزایش ولتاژ پایه های اتمگا ندارم؟
و اگر در این حالت، اتمگا 128 با ولتاژ 3.3 راه اندازی شده باشه و یکی از پایه های ورودی از با سطح منطقی 0 و 1 ( 5 ولت) مواجه باشه، می تونه تشخیص بده؟ و همچنین باعث اسیب زدن به پایه نمیشه؟ البته سخت افزار اتمگا 128 ذاتا 5 ولتیه پس نباید در زمانی که با ولتاز 3.3 کار می کنه قادر به تشخیص ولتاژ منطقی یک (5 ولتی) نباشه و یا بسوزه. این درسته؟
علت این سوالم اینه که تو ماژول sd کارت با مقاومت 5 ولت اتمگا رو به 3.3 تبدیل می کنه. اما خود sd کارت که 3.3 می خواد بده با عبور کردن از اون مقاومت تقریبا 2.7 میشه ولی اتمگا اون رو تشخیص میده.
هیچ ic مبدل ولتاژی توش نیست!(البته یه سری ماژولا مثل ماژول lcd n95 از مبدل ولتاژ استفاده کردن) تفاوت توی چیه؟ کجا باید اهمیت داد به این مورد؟
اگه سوالام یکم گنگه ببخشید. آخه واقعا جوابشو تو سایت ها پیدا نکردم.
حتی دیدم pcb داده شده جوریه که انگار تند تند طراحی شده و همچین چیزایی که من خیلی بهش فکر می کنم توش اهمیت داده نشده
همچنین ممنون میشم در این مورد هم کمکی بکنید:
سایتی هستش که آموزش داده باشه که چطوری از اطلاعات دیتاشیت استفاده کنیم؟
آخه خیلی مطلبه و پیدا کردن مطلب مورد نظرمون توش سخته
مثلا IC 74HC595 رو اگه بهم دیتاشیت می دادند احتمالش پایین بود که بتونم اون رو راه اندازی کنم
ولی استادمون گفت روش اینه و راحت راه اندازی شد.
و اینکه اطلاعات فوت پرینت قطعه رو چجوری بخونیم؟ من تو بخش قطر سوراخا و میزان مس اطرافش مشکل دارم
واقعا ممنون میشم این سوالات بی پایان

من رو جواب بدین.