ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2013/04/20
    1,255
    707

    وارد کردن عدد اعشاری توسط LCD keypad shield

    درود
    آیا میتوان توسط دکمه های روی آردوینو LCD keypad shield یک عدد دورقمی با دو رقم اعشار وارد کرد ( Float ) ( مثل 58.36) اگر امکان دارد لطفا برنامه ( به زبان C ) آنرا برایم ارسال نمایید. با تشکر از همه دوستان
    اطلاعات مربوط به این شیلد :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  2. #2
    2022/04/27
    3
    0

    پاسخ : وارد کردن عدد اعشاری توسط LCD keypad shield

    ارسال 123456
  3. #3
    2013/04/20
    1,255
    707

    پاسخ : وارد کردن عدد اعشاری توسط LCD keypad shield

    نقل قول نوشته اصلی توسط ali_darvish

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ارسال 123456
    خب این که فرستادی یعنی چی ؟؟؟ تو هم میخواهی آمار پستهات بالا بره ؟؟؟؟
  4. #4
    2020/09/04
    837
    782

    پاسخ : وارد کردن عدد اعشاری توسط LCD keypad shield

    نقل قول نوشته اصلی توسط nimdar

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    درود
    آیا میتوان توسط دکمه های روی آردوینو LCD keypad shield یک عدد دورقمی با دو رقم اعشار وارد کرد ( Float ) ( مثل 58.36) اگر امکان دارد لطفا برنامه ( به زبان C ) آنرا برایم ارسال نمایید. با تشکر از همه دوستان
    اطلاعات مربوط به این شیلد :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با درود
    ایا مشکلتون حل شد ؟
  5. #5
    2013/04/20
    1,255
    707

    پاسخ : وارد کردن عدد اعشاری توسط LCD keypad shield

    درود
    نه کاکوی عزیز بطور کلی کار بااین LCD keypad بسیار مشکل است من میخواهم از این بعنوا ن ورودی جهت دیتا های 4 رقمی صحیح و اعشاری استفاده کنم و نیاز بیک تابع دارم که بتواند ورودیهای مختلف را در طول برنامه از طریق کیپد دریافت و در برنامه استفاده کنم ولی هنوز نتوانسته ام راهی برای این کار بیابم اگر بتوانید کمکم کنید ممنون خواهم شد راستی زیاد از برنامه نویسی هم سررشته ندارم. توی اینترنت خیلی گشتم کد زیر رو پیدا کردمکار هممیکنه اما فقط برای ورود یک عدد نتونستم آنرا بصورت تابع تعریف کنم از دوستان تقاضا دارم اگر ممکن هست با تغییراتی آنرا بصورت تابع برای ورودی های متعدد درآورند. با تشکر
    #include <LiquidCrystal.h>

    LiquidCrystal lcd(8,9,4,5,6,7);

    enum {btnNONE, btnSELECT, btnLEFT, btnUP, btnDOWN, btnRIGHT, NUM_KEYS };

    const byte ButtonsPin= A0;

    int read_LCD_buttons()
    {
    int returnValue;
    // read ADC value of pressed button
    int adc_key_in = analogRead (ButtonsPin);
    int adc_key_in1= analogRead (ButtonsPin);
    // read again and check for stable ADC reading (software debouncing for analog input)
    if (abs(adc_key_in1-adc_key_in)>3) return btnNONE; // if ADC reading is not stable, return btnNONE
    if (adc_key_in <50) returnValue= btnRIGHT;
    else if (adc_key_in <150) returnValue= btnUP;
    else if (adc_key_in <325) returnValue= btnDOWN;
    else if (adc_key_in <500) returnValue= btnLEFT;
    else if (adc_key_in <800) returnValue= btnSELECT;
    else returnValue=btnNONE;
    // simple "blocking" code: "Busy waiting" until button is released by user
    while(adc_key_in<800) adc_key_in= analogRead(ButtonsPin);
    return returnValue;
    }


    void setup()
    {
    Serial.begin(9600);
    lcd.begin(16,2);
    lcd.clear();
    lcd.print ("How many frame?");
    lcd.blink();
    }


    char value[]= "0000";
    int cursorPos;
    boolean lcdNeedsUpdate=true;

    void loop()
    {
    char key=read_LCD_buttons();
    if (key!= btnNONE) lcdNeedsUpdate=true;
    switch (key)
    {
    case btnRIGHT:
    if (cursorPos<3) cursorPos++;
    break;
    case btnLEFT:
    if (cursorPos>0) cursorPos--;
    break;
    case btnUP:
    if (value[cursorPos]<'9') value[cursorPos]++;
    break;
    case btnDOWN:
    if (value[cursorPos]>'0') value[cursorPos]--;
    break;
    case btnSELECT:
    Serial.print("Saved value: ");
    Serial.println(value);
    strcpy(value,"0000");

    cursorPos=0;
    lcd.clear();
    lcd.setCursor(0,1);
    lcd.print (value);
    break;
    }
    if (lcdNeedsUpdate)
    {
    lcd.setCursor(0,1);
    lcd.print(value);
    lcd.setCursor(cursorPos,1);
    lcdNeedsUpdate=false;
    }
    }
    ویرایش توسط nimdar : 2022/04/28 در ساعت 18:50
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2018/03/15, 13:18
  2. مشکل با lcd keypad shield
    توسط Eh3an.r در انجمن خانواده Arduino
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2017/10/01, 19:01
  3. معرفی کردن KEYPAD به یک متغیر در Bascom
    توسط ehsan-112 در انجمن برنامه نویسی و اینترفیس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/08/11, 19:55
  4. پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2011/04/18, 23:15
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/12/05, 20:01

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •