ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    نوشتن كد ها داخل تاپيك از چپ به راست

    سلام دوستان
    ديدم خيليا براي نوشتن اين كدهاي برنامه نويسي بصورت صحيح و از راست به چپ مشكل دارن ..
    گفتم يه راه حل ساده و بدرد بخور رو خدمتتون عرض كنم.
    البته جناب مانيان جون يه جا ديگه اينو زدن ، ولي گفتم اينجا هم باشه بد نيست.
    خب بريم سر اصل مطلب:

    برا نوشتن كد از چپ به راست بايد از اون كد رو داخل بلوك ltr قرار بديد. ltr=left to right
    مثلا اينجوري:

    کد:
    your code

    موفق باشيد.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  2. #2
    2006/03/24
    ECA
    2,441
    275

    پاسخ : نوشتن كد ها داخل تاپيك از چپ به راست

    دوستانی می تونند از تگ php هم استفاده بکنند
    کدهارو رنگی می کنه
    نممونه کد

    و اگر تو این کد قرار بدید ، کدها تقریباً رنگی میشند .
    ((ابنم به نمونه ))
    کد PHP:
    #include <mega16.h>
    #include <delay.h>
    #define led PORTA 

    void main(void)
    {
    int a[]={0b10000000,0b00010000,0b00011111,0b01010101};
    int x;
    int b;

    OCR1BH=0x00;
    OCR1BL=0x00;

    // Timer/Counter 2 initialization
    // Clock source: System Clock
    // Clock value: Timer2 Stopped
    // Mode: Normal top=FFh
    // OC2 output: Disconnected
    ASSR=0x00;
    TCCR2=0x00;
    TCNT2=0x00;
    OCR2=0x00;

    // External Interrupt(s) initialization
    // INT0: Off
    // INT1: Off
    // INT2: Off
    MCUCR=0x00;
    MCUCSR=0x00;

    // Timer(s)/Counter(s) Interrupt(s) initialization
    TIMSK=0x00;

    // Analog Comparator initialization
    // Analog Comparator: Off
    // Analog Comparator Input Capture by Timer/Counter 1: Off
    ACSR=0x80;
    SFIOR=0x00;

    while (
    1)
       { 
           
    x=0b10000000;
       for (
    b=1;b<=9;b++){ 
         
    x=x>>1;
         
    led=x;    
       
    delay_ms(500);   
            }
       };


نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوعات مشابه

  1. نوشتن در حافظه فلش (کد) میکرو mega8 از داخل برنامه
    توسط mojalan در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 20:33
  2. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/06/26, 01:17
  3. مشکل با mmc در نوشتن داخل txt
    توسط siamakb در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2009/12/30, 19:00
  4. نوشتن در داخل فایل Text ایجاد شده در MMC
    توسط FAM در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2008/07/29, 08:54

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •