TS39102
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
تدر حال حاظر تقریبا هر دو در سایت ECA موجوده
ولی با وجود اشاات مثبت و خوبی که دوستمان داشتند لازمه به چند نکته هم توجه داشته باشید
استفاده از قطعات مدرن و جدید گرچه در همه طراحی ها در نظر گرفته میشود ولی در ایران متاسفانه همیشه نمیتوان به موجود بود آنها اعتماد نمود و این تچربه تلخ نگارنده در طول بیش از 40 سال تعامل مداوم با الکترونیک میباشد ....در حقیقت وارد کننده های عمده اکثرا ترجیح میدهند از همان قطعات زمان دایناسورها برای عدم ریسک بر روی سرمایه اشان وارد نمایند به طور مثال همان LM317 از سال 1360 تقریبا همیشه در بازار ایران موجود بوده است و وارد کننده ها هم میدانند هر تعداد وارد کنند بلاخره به فروش میرسد ولی واردات قطعات جدید دارای ریسک بالا در فروش بوده و نمیتوان همیشه به آن اعتماد نمود ....
برای رگلاتورهای LDO هم باید عرض کنم با وجود تمام مزایا محدودیتهایی هم دارند که مهمترین آنها کاهش بازدهی در زمان اختلاف ولتاژ بالا بین ورودی و خروجی میباشد ( که کاربرد آنها را برای مدارهای مبتنی بر باتری محدود میسازد ) همچنین برای بسیار قطعات جدید تنها نسخه smd در دسترس قرار دارد و ورژن DIP ارائه نگردیده است .... پیشنهاد من استفاده از یک رگلاتور سوویچینگ قدیمی با طراحی خوب میباشد که میتواند در طیف و.سیعی از ولتاژ باتری خروجی ثابت ارائه دهد ....
نکته ای هم لازمه عرض کنم ....با پوزش از دوست عزیزمان مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
خانواده cmos در سال 1968 توسط RCA کامل شد و در دهه 1970 حتی در ایران هم موجود بود ....به خاطر دارم در سال 1354 سری 4000A وجود داشت که در مقابل الکتریسته ساکن محافظت نشده بود و ما برای لحیم کاری همه پایه ها را ا فویل آلومینیم رد میکردیم تا به هم اتصال کوتاه شوند و در نهایت پس از لحیم کاری و آماده شدن مدار با موچین قطعات فویل آلومینیم را خرد میکردیم و از بین پایه ها خارج میکردیم ( دقیقا سال 1975 )