نوشته اصلی توسط
کاکو مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
بله من هم قاط زدن مولتی متر در قسمت خازن دیدم و استفاده ای هم ازش نمیکردم و الانم از کار افتاده
میخوام اینو عرض کنم اگر روی کاغذ گفته میشه 1000 ولت دی سی ولی در عمل اینگونه نیست .. این موضوع شامل اکثریت مولتی متر ها میشه
پس میتونه در اون دو گزینه هم این موضوع وجود داشته باشه
و مطمئنا تا حالا متوجه مدارات گوناگون در این مولتی متر شدید و میدونید فقط تشابه اسمی دارن .. من که این مورد به وضوح دیدم
شاید مدار مدل من با مدار مدل شما فرق داشته باشه هر چند هر دو یک اسم دارن
و پارسال بود یک دو سال پیش بود که همین مولتی متر تا 500 هزار پیش رفت .. هر بار میگن نون قراره گرون بشه یا بنزین یهو 3 برابر میره رو قیمت ها
فکر کنم فروش بشدت پایین اومد و دوباره قیمت ها کاسته شد .. یه جورایی موند رو دستشون
این قیمت ها حالت کاذب دارن و زیا د نباید بهشون توجه کرد
باز به گفته دوستمون تو سایت هاشون قیمت های بیشتری دارن ..
من اخرین باتری کتابی که گرفتم حدود 18 هزار بود با توجه به قیمت 200 تومنی کنونی این مولتی متر میشه پول 10 تا باتری
بستگی به استفاده کم یا زیاد ما از این مولتی متر ها داره و در گذر زمان باتری هم باز نشتی داره .. شایدم باتری ها کیفیتشون متفاوت و من تجربه تموم شدن باتری در حد یک تا دو ماه داشتم ..
و اگر این اتفاق چند مداری در مدل سومی رخ داده حتما در همه انواع اقسام مدل های دیگه اتفاق افتاده .. هیچ کشوری این کارو نکرده باشه چین تمام مدل های مولتی متر دنیا رو کپی کرده
یبار تو انزلی چند تا چینی دیدیم مثلا توریست بودن و سراغ کافی شاپ میگشتن از ما سوال کردن ما هم بردیمشون یه کافی شاپ و یا هم قهوه خوردیم
با زبان دست پا شکسته و حتی اشاره مقداری صحبت کردیم و متوجه شدیم کارشون این تو ایران ببینن چه اقلامی رو میتونن کپی کنن حتی چادر یا مهر نماز
البته انتقام ایرانی ها رو ازشون گرفتیم