نوشته اصلی توسط
mrh586 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
سلام به همه دوستانی که این تاپیک رو همراهی میکردن
به خاطر وقفه پیش آمده عذرخواهی میکنم
4 ماه بود که درگیر این مدار بودم و نیاز به یک استراحت ذهنی داشتم
از طرفی از ایتدای کار تا الان تغییرات خیلی خیلی زیادی روی فیبر انجام گرفته بود که احساس کردم باید به نوعی عوض و اصولی تر بشه
طی این مدت بخش قدرت مدار رو دوباره بر روی یک برد سوراخدار اسمبل کردم البته طوری که بشه ترانس،ماسفت و دیود رو به راحتی عوض کرد
و برای احتیاط بیشتر دو ماسفت رو به صورت موازی روی اون قرار دادم(ان شاءالله بعدا توضیحاتش رو مینویسم)
بنده به ولتاژ و جریان و توان مورد نظرم رسیدم ( ان شاءالله فیلم تست رو قرار میدم)
عکس های وضعیت قبلی مدار به همراه وضعیت جدید رو قرار میدم و آنچه این مدت از این توپولوژی و مخصوصا آیسی UC3843 ، فهمیدم رو به مرور به همراه فیلم تست و البته طرح نهایی یک منبع تغذیه کامل (با متعلقات)اینجا میگذارم تا شاید برای دوستان مفید واقع بشه
,وضعیت قبلی:
وضعیت جدید:
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام
برداشت شما از همکاری و پیشنهاد خیلی خاص هست و مد نظر خودتون
بارها اشاره کردم که هیچ الزامی برای بنده نیست و هر گونه خسارت احتمالی به عهده خود بنده هست
اتفاقا یکی دوبار پیش آمد که به محض اینکه بنده تغییری در مدار میدادم علی رغم بهتر شدن وضعیت شما سرد میشدید و کاملا از پست ها مشخص بود و حتی از گذاشتن یک شماتیک ساده خیلی واضح طفره رفتید
مهم نیست برداشت شما از این داستان چی باشه مهم اینه تمام به قول خودتون پیشنهادات شما با کمال میل و صرفا برای گرفتن نتیجه و استفاده همگانی با هر سختی بود دنبال شد اما دریغ از یک پیشنهاد بنده
این هیچ معنی نمیده غیر از اینکه یا حرف من یا من نیستم و اینکه آشنایی ندارم و با محاسبات بنده سازگار نبود و ... بهانه هست
به هر حال کمک خیلی زیادی دادید و مدیونتون هستم(دقیقا به خاطر دینی که داشتم چند خط بالا رو نوشتم)
ما وقتی کاری رو شروع میکنیم چه پیشنهاد چه همکاری و چه شراکت ، قطعا به خاطر گرفتن نتیجه هست و منطق حکم میکنه پیشنهادات بررسی بشن
از پیشنهادتون بابت هسته متشکرم،طبق تجربه بنده فقط به یک هسته حلقوی بزرگتر نیاز بود تا هم ماسفت داغ نشه و هم افت ولتاژ نداشته باشیم
سلامت و شاد باشید
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دوستان و اساتید محترم
من دارم روی کنترل جریان این مدار(مدار زیر منظور نیست،منظور مدار موجود در صفحه 10 همین تاپیک هست) کار میکنم
به عنوان مثال مدار زیر رو پیدا و تست کردم،البته اون کادر آبی رنگ رو حذف کردم و تغذیه آپ امپ رو به رگولاتور 5 ولت دادم
در عمل محدودیت ایجاد میکنه برای جریان اما نهایتا جریان رو تا 2 آمپر میاره پایین
مقدار پتانسیومتر رو هم بالا بردم ولی بازم زیاد تغییر نداشت
چه کنم تا بتونم از 400 میلی آمپر تا نهایت مقداری رو که مدار میده کنترل کنم
الان مدار روی 12 ولت تا 18 آمپر جریان میده
و مثلا روی 48 ولت تا 6.5 آمپر
ممنون