نوشته اصلی توسط
m.aziz مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

نکته ای که وجود داره و یادم رفت بنویسم اینه که ساعت شماته دار و مکانیزم داره یعنی بالاش یه بیلبیلک داره که تکون میخوره و علاوه بر اون در هر آلارم که تنظیم کرده باشم یک پرنده کوچک میاد بیرون واق واق میکنه و این خودش باعث میشه یکم بیشتر در اون لحظه جریان بکشه که نمیدونم چقدر !

یعنی بنظر شما دلیل ترکیدن خازن الکترولیت و داغ شدن مقاومت R2 اینه؟! دلیلش رو دوست دارم بدونم مگه مقاومت موازی با خارن پلی استر تخلیش نمیکنه؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
درود بر شما

مدارهای زیادی دیدم که ولتاژ پایینتر گذاشتند، حتی 25 ولت!
مقاومت بعد از خازن الکترولیت کمتر شه جریان بیشتری از مدار عبور میکنه و اونطرف پل مقاومتم گرمتر میشه که !
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام

عجیبه که مدارهای زیادی 50 ولت و حتی 25 ولت دیدم !!! اوکی منطقیه فرمایش شما هرچی ولتاژ قابل تحمل خازن بالاتر بره بهتره، بنظر شما بشه 100 ولت دیگه ترکیدن در کار نیست؟ به بار متصل نبودن نمیتونه باعث ترکیدن خازن پس از رفتن به اشباع شه؟
براستی وقتی خازن اشباع شه رفتارش چطوره؟ نمیترکه تا تخلیه نشه؟
مقاومت مذکور که 2 واته نمیشه نزدیکش شد از حرارت

مقاومت مذکور رو زیادش کردم یکبار ولتاژ خروجیم کم شد !

البته چند پله افزایش دادم باید مقاومت کمی بالاتر تهیه کنم بگذارم امتحان کنم، زنر رو وقتی ولتاژ میگیرم 16 الی 17 ولت سرش میفته.
این ساعت شماته دا و مکانیزم داره بدین صورت که بالاش یه بیلبیلک تکون میخوره و در هر آلارم یه پرنده میاد بیرون واق واق میکنه که در اون لحظه فکر کنم جریان کشی بالاتر میره ... بهمین دلیل مقدار خازن ها رو کمتر نکردم .
سپاس از پاسخ کامل شما