نوشته اصلی توسط
Tanha7 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
1. چون سریع عبور میکند، فیلم گرفتم تا شما هم بتوانید با کم کردن سرعت فیلم همه*ی جزئیاتی را که در کسری از ثانیه رخ می*دهند ببینید.
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
ورودی رگولاتور 7805: قبل از زدن دستگاه به برق، ولتاژ آن نزدیک به صفر است. در لحظه*ی زدن دستگاه به برق، میشود 0.492 ولت. بعد در لحظه*ی فرّاری میشود 00.00 ولت. بعد میشود 8.4 ولت. بعد میشود 8.8 ولت.
خروجی رگولاتور 7805: قبل از زدن دستگاه به برق، ولتاژ آن نزدیک به صفر است. در لحظه*ی زدن دستگاه به برق، میشود 0.173 ولت. بعد میشود 3.8 ولت. بعد میشود 5.0 ولت.
من اینها را با کم کردن سرعت فیلم تا 0.12× و 0.25× توانستم ببینم. شما هم با سرعت کم ببینید.
من هرچه دقت کردم به فیلم، در لحظه*ی خاموشی (که بلافاصله بعد از صدای بوق رخ میدهد)، در خروجی رگولاتور که اصولاً برای برد پنل مهمتر از ورودی رگولاتور است، افت ولتاژ وجود ندارد. اما در ورودی، ولتاژ از 0.492 میشود 00.00 و بعد میشود 8.4.
یک نکته: در اطراف نمایشگر، یک ال*ای*دی کوچک هست که با علامت برف مشخص شده است. این ال*ای*دی بعد از بوق زدن و خاموش شدن دستگاه، همچنان داشت چشمک بافاصله می*زد.
2. برد کنترل را بدون برد پنل هم آزمایش کردم. دستگاه را بدون لامپ تست به برق زدم. فنها به کار خود ادامه دادند و ولتاژ هرکدام از آنها ۶.۷ ولت بود. ولتاژی که به سمت المان خنک*کننده*ی اول میرفت، ۰.۱۴۰ ولت بود. ولتاژی که به سمت المان خنک*کننده*ی دوم میرفت، ۱۲ ولت بود.
پرسش: این نتائج به چه معنی هستند؟ آیا ولتاژ فنها کم نیست؟ چرا ولتاژ دو المان با یکدیگر فرق دارد؟