ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2007/03/16
    843
    10

    گرفتن رشته ورودی

    سلام
    من می خوام در یک حلقه n بار و هر بار یک رشته ورودی رو که شامل حروف و اعداد هست و طول رشته بیشتر از یک کارکتر هست رو بگیرم و در یک آرایه ذخیره کنم. دو تا مشکل دارم
    اول اینکه هر دفعه یک رشته بیشتر از یک کارکتر رو که هم عدد هست و هم حروف با چه دستوری بگیرم
    دوم اینکه ارایه از چه نوع تعریف کنم.
    ممنون
  2. #2
    2007/03/16
    843
    10

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی

    یادم رفت بگم
    من تحت کنسول مینویسم
  3. #3
    2009/01/04
    تهران
    110
    0

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی

    سلام :

    اگر به خواهید هم عدد وارد کنید و هم رشته در آرایه نمیشه چون آرایه نوعش ثابت هست باید از لیست استفاده کنید که نوعش متغیره.

    من یک برنامه با کنسول ( سی شارپ ) نوشتم که مثلا قیمت کتاب ، نام نویسنده کتاب و .... میگیره ور در لیست ذخیره میکنه و اگر خواستیم کتابی را حذف کنیم : اسم کتاب و نام نویسنده و قیمت کتاب و .... حذف شود ، همین طور هم می تونیم یک کتاب اضافه کنیم ، اگر این برنامه کمکی به شما می کنه ، اگر می خواهید براتون در سایت قرار بدم.
    موفق باشید.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2007/03/16
    843
    10

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی

    ممنون میشم
  5. #5
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی

    سلام دوستان
    فاضل جان براي گرفتن رشته از ورودي ميتوني به اين صورت عمل كني:
    اين برنامه رو ببين . طرز رفتار خاص C++ با آرايه هاي كاراكتري كاملا مشهوده:

    #include <conio.h>
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main() {
    char *str=new char[30];
    cin>>str;
    cout<<str;
    delete [] str;
    getch();
    return 0;
    } //end main()


    نتيجه رو بگو.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  6. #6
    2009/01/04
    تهران
    110
    0

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace List
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    List<string> ketab = new List<string>();
    List<string> nevisande = new List<string>();
    List<int> sal = new List<int>();
    List<int> gheymat = new List<int>();
    string[] a = new string[5];
    string[] c = new string[5];
    int[] b = new int[5];
    int[] d = new int[5];
    //...........................
    Console.WriteLine("Tedad Ketab :"
    string p = Console.ReadLine();
    int n = int.Parse(p);
    //...........................
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    string k = readString("Esme Ketab:"
    a[i] = k;
    string ne = readString("Esme Nevisande:"
    c[i] = ne;
    int sale = readInt("Sale Enteshar:"
    b[i] = sale;
    int gheymate = readInt("Gheymate Ketab:"
    d[i] = gheymate;
    }

    ketab.AddRange(a);
    nevisande.AddRange(c);
    sal.AddRange(b);
    gheymat.AddRange(d);
    //..........................
    // Namayeshe Khoroji :
    Console.WriteLine("Ketab Ha:"
    foreach (string x in ketab)
    Console.WriteLine(x);
    Console.WriteLine("Nevisandeha:"
    foreach (string x in nevisande)
    Console.WriteLine(x);
    Console.WriteLine("Sale Enteshar:"
    foreach (int y in sal)
    Console.WriteLine(y);
    Console.WriteLine("Gheymate Ketab Ha:"
    foreach (int y in gheymat)
    Console.WriteLine(y);
    //.............................
    // Gozashtane Shart :
    string l = readString ("Mikhahid Ketabi Ra Hazf ****d ? no , yes "
    switch(l)
    {
    case ("yes&quot:
    // Radif Ha Be Sorate 0 , 1 ,2 ,.... Zakhire Mishavad
    // Age Khastid Radife Aval Ra Hazf ****d Adade 0 Ra Vared ****d Va ...
    int z = readInt(" Che Radifi :"
    ketab.RemoveAt(z);
    nevisande.RemoveAt(z);
    sal.RemoveAt(z);
    gheymat.RemoveAt(z);

    // Namayeshe Khoroji :
    Console.WriteLine("Ketab Ha:"
    foreach (string x in ketab)
    Console.WriteLine(x);
    Console.WriteLine("Nevisandeha:"
    foreach (string x in nevisande)
    Console.WriteLine(x);
    Console.WriteLine("Sale Enteshar:"
    foreach (int y in sal)
    Console.WriteLine(y);
    Console.WriteLine("Gheymate Ketab Ha:"
    foreach (int y in gheymat)
    Console.WriteLine(y);
    break;
    case("no&quot:
    break;

    }
    Console.ReadLine();
    }
    // Tabe Az Noe Int :
    private static int readInt(string message)
    {
    Console.WriteLine(message);

    return (p);
    }
    // Tabe Az Noe String :
    private static string readString(string message)
    {
    Console.WriteLine(message);
    string s = Console.ReadLine();
    return (s);
    }
    }
    }
    موفق باشید.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  7. #7
    2007/03/16
    843
    10

    پاسخ : گرفتن رشته ورودی

    از همه دوستان خصوصا اقای بابا زاده متشکرم
    جواب گرفتم
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. گرفتن ورودی
    توسط hamed8631 در انجمن Matlab
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/10/23, 23:26
  2. گرفتن دو لیسانس از یک رشته؟
    توسط irreza در انجمن دروس و مباحث دانشگاهي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/07, 00:49
  3. جابه جا گرفتن دیتا از پین ورودی
    توسط siamakb در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/09, 23:03
  4. گرفتن ورودی از کارت کپچر و کار با خروجی مانیتور در vb (یا# c)
    توسط tantare2006 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 15
    آخرين نوشته: 2011/05/15, 01:49
  5. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2008/06/06, 22:06

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •