ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 2 از 2 نخست 12
    71
    55

پاسخ : دانلود کردن برنامه آپلود شده روی بردهای آردوینو

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdimirzaie

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

از هر دو روش میتونم وصل کنم.
    در مورد ادیتور هم که فرمودین، اصراری ندارم که با اون برنامه این کار را بکنم با هر برنامه یا روسی که بشه کار را انجام داد، مشکلی ندارم
    همونطور که کاربر evergreen گفت شما باید عمل کنی. اگر برنامه ی مناسب پروگرامرت رو نداری. مدل پروگرامرت در اینترنت سرچ کن و برنامه ی مناسب رو نصب کن. میکرو رو به پروگرامر وصل کن و از داخل برنامه گزینه ی Read رو انتخاب کن. برنامه از روی حافظه ی میکرو خوانده میشه. یا برنامه ی پروگرمر به صورت خودکار از شما محل و نامی برای ذخیره ی برنامه ی خوانده شده میخواد یا اینکه برنامه رو در بافر خودش قرار میده و شما باید اون رو به صورت دستی ذخیره کنید. به هر حال بعد از ذخیره شدن شما فایلی دارید که حاوی کد ماشین هست که میتونید اون رو مستقیم روی میکروی مشابه دیگه پروگرامش کنی (با برنامه ی پروگرامر) یا اون رو به کدهای اسمبلی تبدیل کنی.

در مورد ادیتور هم پیشنهاد میکنم ادیتور اردینو رو کنار بزارید و از پلتفرم platformIO روی ادیتور VSCode استفاده کنید. این پلتفرم امکانات خیلی خیلی خوبی برای برنامه نویسی سیستم های جاسازی شده میده و سطح شما رو در برنامه نویسی سیستم های جاسازی شده بالا خواهد برد.
    175
    42

پاسخ : دانلود کردن برنامه آپلود شده روی بردهای آردوینو

خواندن محتویات آردوینو که منظور میکروکنترلر روی آن است درصورت قفل نبودن توسط یک پروگرامر ساده قابل انجام است.ولی فقط فایل hex درون آنرا میتوانید بدست آورید وامکان دسترسی به سورس نیست وقابل تبدیل هم نیست.این فایل هگز را اگر روی میکرو کنترلر آردوینو دیگر آپلود کنید همان کار را انجام میدهد.

راه دیگر برای دسترسی به سورس: اگر از نرم افزار آردوینو استفاده کردید وخودتان هم اینکار را روی کامپیوترتان کردید وزمان زیادی هم نگزشته در شاخه temp های ویندوز فایل سورس شما قرار دارد .این سورس بصورت فایلهای مختلف در یک شاخه وبا نامهای تصادفی ونامربوط است.آموزش آن در اینترنت هست.من یکبار تست کردم چون آردوینو کرش کرده بود ومدتی بعد تونستم پیداش کنم.حتی کامنتهای توی سورس هم داشت.دقت کنید پیدا کردین این شاخه temp وفایلهای درون آن قاطی بقیه فایلهای موقتی ویندوز در شاخه و درایو نصب ویندوز کمی سخت است واینکه امکانش هم کم هست.
صفحه 2 از 2 نخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 12 از 12