نوشته اصلی توسط
pika3 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
ممنون قبلش سرچ کرده بودم.ولی فکر میکردم حتما گجتی وایرلسی یا بلوتوثی هست که یو اس پی رو خارج میکنیم و این گجت رو بجاusbقرار میدیم برق هم که پرینتر مستقیم به برق میخوره و بدون آنکه دسکتاپ روشن باشه به گوشی متصل میشه و هر لحظه خواستیم پرینت بگیریم.مثلا من موس سیمی داشتم رفتم موس بی سیم خریدم اون گجت رو به usbکیس زدم شد بیسیم.کاش همچین گجتی ساخته می*شد کابل پرینتر رو درمی*آوریم اونو جاش میزدیم ): ������ پرینترم فقط درگاه usb داره درگاه چیزی مث LAN نداره که به مودم ADSLکانکت کنم ولی نمیدونم اگه داشت باس کامپیوتر روشن باشه یا نه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
راستی گفتین ارتباط بلوتوثی یا وایرلسی وجود داره که بزنیم به درگاهusb بعد دیتا بین گوشی و پرینتر رد و بدل کنه؟کامپیوتر هم خاموش باشه
دقیقا تجهیزی به اسم print server داریم که پرینترهای یو اس بی رو تبدیل به پرینتر تحت شبکه میکنه .
بعضی فروشگاههای تجهیزات جانبی کامپیوتر پرینت سرور میفروشن ، اونایی هم که نمیفروشن باهاش آشنایی دارن .
قیمتش بسته به برند بین ۷۰۰ تا ۳ میلیونه .
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
سوای این روترهایی که پورت یو اس بی دارن هم میشه هر چیزی مثل هارد ، پرینتر ، اسکنر ، سی دی رام ، جی اس ام مودم و غیره رو بهشون وصل کرد اون تجهیز تحت شبکه میشه .
مشکل اینی که خیلی وقتها سوالات بی جواب میمونن یا کسانی که با موضوع آشنایی دارن جوابی نمیدن بخاطر عنوان تاپیک ها اشتباه نوشته میشه یا کلی گویی و عبارات بی معنی دارن ...