ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2009/01/21
    1,059
    4

    یه سوال دارم درباره c یه نفر لطف کنه جوابمو بده

    سلام ...
    من یه چند وقتیه دارم کتاب c رو می خونم بعضی جاهاش مشکل دارم اگه کسی می تونه
    یه کمکی بکنه.... :cry2:
    سوالی که داشتم اینه دستورایی که تو این تابع نوشته شده یعنی چی ...
    در واقع سوال این بوده: برنامه ای که 3 مقدار صحیح رو از ورودی خوانده به تابعی ارسال می کند
    تابع،بزرگترین مقدار را از بین 3 مقدار پیدا کرده ، به خروجی می برد
    حالا تابعی که داریم اینه:
    //***************
    void findmax(int p1,int p2,int p3)
    {
    ;int maxp
    ;maxp=(p1>p2) ? p1 : p2
    ;maxp=(p3>maxp) ? p3: maxp
    ;printf("\maximum=%d, maxp)
    ;getch()
    }
    ذكات علم ياد دادنه ....
  2. #2
    2008/02/23
    760
    4

    پاسخ : یه سوال دارم درباره c یه نفر لطف کنه جوابمو بده

    با سلام
    (امیدوارم اشکال مورد نظر شما رو درست فهمیده باشم)
    احتمالا اپراتور سهآ*تایی (ternary operator ) کمی شما رو به مشکل انداخته باشه. این اپراتور به این صورت عمل میآ*کنه:
    کد:
    condition ? if true : if false
    (p1>p2) ?   p1 :  p2

    در دومین خط maxp قرار است که متغیر بزرگتر بین p1 و p2 باشد. پس شرط ما اینه که p1>p2 حال اگر این بر قرار بود مقدار maxp برابر p1 میآ*شود در غیر این صورت p2 خواهد شد. در مرحله بعدی کافی است که maxp را با p3 مقایسه کنیم و مقدار بزرگآ*تر را دوباره در maxp قرار دهیم. در این مرحله بزرگترین مقدار بین سه متغیر پیدا شده است. کد را میآ*توان با if به این صورت هم بازنویسی کرد:

    کد:
    //***************
    void findmax(int p1,int p2,int p3)
    {
    int maxp;
    
    if (p1>p2)
      maxp=p1;
    else
      maxp=p2;
    
    if (p3>maxp)
      maxp=p3;
    else
      maxp=maxp;
    printf("maximum=%d, maxp);
    
    getch();
    }
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ*افزارآ* و سختآ*افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ*افزار، سختآ*افزار و محتوای آزاد درست کنم!
  3. #3
    2009/01/21
    1,059
    4

    پاسخ : یه سوال دارم درباره c یه نفر لطف کنه جوابمو بده

    با سلام خدمت شما.... :nice:
    واقعا از بابت کمکی که بهم کردین ممنونم :wow:
    بازم اگه مشکلی داشتم میام سراغتون... :bye
    ذكات علم ياد دادنه ....
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. سوالات مرتبط با اپ امپ (یه سری سوال درباره اپ امپ دارم ^_^)
    توسط md3848 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2018/01/12, 10:36
  2. درباره روشن کردن LED پاور نیاز به کمک دارم
    توسط mohammadreza245539 در انجمن مباحث دیگر علم الکترونیک
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/08/30, 14:02
  3. درباره هوشمند تر شدن routing سوال دارم ؟
    توسط sma در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2015/02/01, 16:24
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/28, 10:18
  5. من چند تا سوال دارم؟
    توسط m-zoro در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/08/09, 11:26

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •