نوشته اصلی توسط
arbaba مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
برای انجام پروژه ی دانشگاهی یک LED با مشخصات 48V و 1800mA را مطابق شکل زیر به درایور و وصل کردم و از طرف دیگر، فن 12V را هم به آداپتور 12 ولت وصل کردم.
قبل از وصل کردن فن، LED رو تست کردم که درست کار می کرد. روز بعد که فن رو هم وصل کردم، اول سویچ فن رو زدم، و بعد به محض این که سویچ LED رو زدم، درایور VLM100E-48-T که بسیار هم گران تهیه کردم، صدای "پوپ" خفه ای کرد و کمی دود و بوی سوختگی از درایور و پریدن فیوز برق هم همه تاییدی بر این بودند که دسته گل به آب دادم

.
حال در صورت امکان دوستان عزیز نقشه ی سیم کشی رو که در عکس زیر آوردم چک کنن بفرمایند که:
1- اصلا درسته که منبع تغذیه ی فن و درایور LED رو به یک ورودی برق وصل کنم؟ امکان داره که مقداری از بار ذخیره شده در خازن های آداپتور فن، باعث ایجاد مشکل برای اون یکی منبع تغذیه بشه؟
2- با توجه به اینکه توی سیم کشی، اشتباها N و L برق ورودی در درایور رو جابجا وصل کردم (توی عکس دورش دایره ی سرخ کشیدم)، آیا این مساله میتونه دلیل سوختن درایور باشه؟
3- آیا هیچ راهی هست که بتونم بفهمم مشکل درایور کجاست و احتمالا با تعویض قطعه تعمیرش کنم؟ (جایی که من هستم پیدا کردن تعمیرکار لوازم برقی و الکترونیکی تقریبا غیرممکنه

)
4- اگر نکته ی دیگه ای وجود داره که بتونه در بهتر کردن مدار کمکم کنه، لطفا دریغ نفرمایید (البته غیر از اینکه کار رو باید به کاردان بسپارم و مطالعه هم بکنم)
با تشکر فراوان