نام کاربری خطا! ورودی را کنترل کنید
رمز عبور نمایش خطا! ورودی را کنترل کنید
ورود خودکار ؟
اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.
اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.
انـجـمـن های تـخــصـصی ECA
برترین مرجع تخصصی برق و الکترونیک در ایران
سلام دوستان.وقت بخیر.درخواست راهنمایی.دوستان من یک ماشین خط زن صورت تراشی دستم رسیده بردش خراب بوده ونهایتایکی ازترانزیستورهای بردراکنده اند.حالادرصورتیکه مثلاولتاژمنفی که به امیترمتصل بوده راباکالکتوراتصال کوتاه کنم روشن میشه ولی سازمانش اینصورت بوده که بازدن کلید دستگاه ولتاژرابه بیس انتقال میداده وروشن میشده.حالاباتوجه به باطری لیتیومی 3.7ولتی با1200میلی امپر.دستوربفرماییدایابجای ترانزیستورچه نوعی بزارمکه باولتاژهمخوانی داشته باشدوقدرت موتورراکامل اراعه دهد.ایاماسفت یاترانزیستور.وچه نوع وشماره ای بزارم.سپاس فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
درود با سیم آمپر متر کلکتور - امیتر را به هم اتصال دهید همانطوری که گفتید وقتی دستگاه روشن شد جریان را بخوانید این میشود حداقل جریانی که باید ترانزیستور بتواند تامین کنید همچنین در حالت خاموشی دستگاه با ولتمتر ولتاژ کلکتور - امیتر را اندازه بگیری این میشود ولتاژ کار ترانزیستور برای انتخاب ترانزیستور همین دو پارامتر کافیست Vce , Ic اگر ماسفت بخواهید بگذارید و میشود Id , Vds برای انتخاب ماسفت .
HS1386, mahddi2
سلام.تشکرویژه ازشما.چشم انجام میدمونتیجه رااعلام میکنم.سپاس فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
سلام بردوستان.من درحالت روشن موتوربدون بارکه بین پایه های کلکتوروامیترترانزیستورکند ه شده راکه اندازه گرفتم ولتاژعبوری 3.83ولت بود وجریان عبوری هم بین ایندوپایه بدون بار5.15امپربود.بااینوجود باتوجه به اینکه قطعات بکاررفته SMDمیباشد.بنظرم قطعه کنده شده ماسفت بوده.حالادوستان راهنمایی کنیدچه ماسفتی دربازارهستکه حدود20امپرجریان رادوام بیاورد؟باتوجه به ولتاژتحریک گیت ازپایه ایسی که منبع اصلی 3.7ولتی میباشد؟سپاس ازشما فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
درود باید جریان را هنگام بار اندازه گیری کنید اما ترانزیستور ماسفت IRLR2908TR کار شما را راه می اندازد 100V=Vds و 40A = Id
درودبرشما. فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
نوشته اصلی توسط aza0 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید عضویت سلام بردوستان.من درحالت روشن موتوربدون بارکه بین پایه های کلکتوروامیترترانزیستورکند ه شده راکه اندازه گرفتم ولتاژعبوری 3.83ولت بود وجریان عبوری هم بین ایندوپایه بدون بار5.15امپربود.بااینوجود باتوجه به اینکه قطعات بکاررفته SMDمیباشد.بنظرم قطعه کنده شده ماسفت بوده.حالادوستان راهنمایی کنیدچه ماسفتی دربازارهستکه حدود20امپرجریان رادوام بیاورد؟باتوجه به ولتاژتحریک گیت ازپایه ایسی که منبع اصلی 3.7ولتی میباشد؟سپاس ازشما فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk درود، ۵ آمپر خیلی زیاد هست برای یه ریش تراش! موتور ریش تراش خیلی کمتر مصرف میکنه!
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
مداری ساده و عملی برای صرفه جویی در مصرف برق خانه: Hidden Content
سلام.والله خودمم خیلی تعجبم شدولی خوب ناگفته نماندخیلی هم فشارروموتورمیاد.چون خط زن هست وشانه هارابایدروی هم حرکت بده.اونم حسابکن باولتاژ3.7ولت.پس نهایتابایدباامپربیشتری کاربکنه که جبران این ولتاژناچیزرابکند.ضمناباور
نوشته اصلی توسط aza0 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید عضویت سلام.والله خودمم خیلی تعجبم شدولی خوب ناگفته نماندخیلی هم فشارروموتورمیاد.چون خط زن هست وشانه هارابایدروی هم حرکت بده.اونم حسابکن باولتاژ3.7ولت.پس نهایتابایدباامپربیشتری کاربکنه که جبران این ولتاژناچیزرابکند.ضمناباور مداری ساده و عملی برای صرفه جویی در مصرف برق خانه: Hidden Content پاسخ با نقل قول
سلام مجدد.دوست عزیزسپاس بابت نمونه ماسفتیکه سفارش داده این.راستش عکسوفیلم برام میسرنیست وگرنه برات میگرفتم ازموقعیکه روشنه وببینی مولتی مترچقدجریان نشان میدهد. فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
مشاهده قوانین انجمن
.کاربرگرامی، مرورگری که شما از آن استفاده میکنید اصلاً مناسب نیست. بهتر است برای وبگردی راحت تر از آخرین نگارش مرورگر های گوگلکروم یا موزیلا فایرفاکس استفاده کنید.