اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 4 کانال rf

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    کنترل 4 کانال rf

    با سلام خدمت همه دوستان
    من تازه کارم و مهندس کامپیوتر هم هستم و اطلاعات زیادی راجع به الکترونیک و مخابرات ندارم پس ببخشید اگه سوالاتی که می پرسم مسخره یا خیلی مبتدی هستند
    یه مدتیه دارم تحقیق می کنم که یه کنترلر 4 کاناله (یا کمتر یا بیشتر) بسازم
    آمادشو توی بازار دیدم اما می خوام خودم بسازم . خیلی مدار در موردش توی اینترنت پیدا کردم و خیلی هم در موردش تحقیق کردم اما خیلی سوال هم واسم پیش اومد
    چند تا عکس هم آماده کردم اما نمی دونم چطور می تونم عکس بگذارم ؟!!!
    1 - من می خوام از ریموتهای آماده توی بازار استفاده کنم چون فکر کنم خیلی کم هزینه تر باشه (از3500 تومان) چون فقط المان فرستنده رو (بدون جعبه و بورد و باتری و ... که آمادش همه رو داره) 2500 بهم قیمت دادند . سوالم اینه که می تونم اینکار رو بکنم دیگه ؟
    2 - بازار که رفتم 2 مدل مختلف از ریموتهای آماده رو دیدم که وقتی بازشون کردم اولی با لحیم کاری پایه های a0-a7 از sc2260-r4 که 18 پایه هم هست(که فکر کنم همون pt2260-m4 باشه ، درسته؟ اما R یعنی چی ؟ به جای همون m نوشته شده ؟) کد دهی می شد (درست می گم ؟) و ضمنا 315 مگا هرتز هم بود اما دومی که مغازه دار بهش smd می گفت!!! چنین پایه هایی یا جاهایی واسه کد دهی نداشت . میشه راهنماییم کنید که اونا رو واسه دزدگیر و ... چطور کد دهی می کنند ؟
    3 - حداکثر امنیت این دزدگیرهای معمولی و کلا لوازم ریموت دار معمولی 3 به توان تعداد پایه های کد آی سی PT اونهاست ؟ (البته خوب فرکانسهای مختلف هم بهش اضافه میشه ) یعنی غیر از استفاده از میکرو که دست ما رو واسه کددهی باز می کنه (اگه بخواهیم فقط از دیکودر و انکودر استفاده کنیم) تنها امنیت تمایز حالتهای همین پایه هاست ؟ یعنی مثلا برای m4 در هر فرکانس 3 به توان 8 حالت کد امنیتی ؟
    4 - توی دیجیتال یا صفر داریم یا یک اما پایه های کد آی سی PT سه حالت GND - آزاد - VCC داره . من گیج شدم . میشه راهنماییم کنید که آزاد دیگه چیه ؟
    5 - یکی از ریموتهای معمولی که با لحیم کردن پایه های آی سی داخلی کد میشه رو خریدم . در ریموت دزدگیر یه ماشین رو که از قضا از همین معمولیها بود باز کردم و دقیقا همون کد پیاده شده رو روی ریموت خریداری شده لحیم کردم اما نتونست با دزدگیر ماشین کار کنه . اشکالش چیه ؟ آیا تفاوت فرکانس اونا تنها عیبش می تونه باشه یا اصلا ربطی نداره ؟
    6 - داخل ریموت خریداری شده یه المان هست که قابلمه ای شکله و روش نوشته شده 315 مگا هرتز که فکر کنم همون ماژول فرستندش باشه اما توی ریموت دزدگیری که باز کردم این المان رو ندیدم اما اون پیچ تنظیم که معمولا روی گیرنده هاست (ریموتی که من خریدم که فرستندست از این پیچها نداره) رو یه گوشه بوردش دیدم . اولا پس فرستنده این ریموت دزدگیره کجاست و چیه و ثانیا چطور میشه فرکانس ریموت دزدگیره رو که هیچ کجاش ننوشته فهمید ؟
    7 - یه ماژول گیرنده هم خریدم که LR315MHZ روش نوشته شده و 4 تا پایه داره + یک قسمت که باید آنتن وصل بشه . این ماژول با ریموتی که خریدم اگه یه PT2270-m4 یا PT2272-m4 بگریمومدارو ببندم جواب میده دیگه ؟
    8 - جایی خوندم که باید مقاوت سر OSC در فرستنده و گیرنده (ای سی های PT) هماهنگ باشه مثلا 4.7M با 820K یا 3.3M با 680k . آیا این درسته ؟ چون خیلی مدارای دیگه رو دیدم که این موضوع توشون رعایت نشده بود .
    10 - سوال آخر اینکه اصلا این فرکانس رادیویی که داره واسه اینکار استفاده میشه (مثلا همین 315 مگا هرتز) توی چه موجیه ؟ FM ؟ AM ؟
    ببخشید سرتون رو درد آوردم . با تشکر از همه دوستانی که به سوالهای من پاسخ خواهند داد

    #2
    پاسخ : کنترل 4 کانال rf

    سلام
    دوست عزیز ،شما چند پرسش را در یک جا مطرح کرده اید و پاسخ هر کدام طولانی است .اما اگر می خواهید خود بسازید ،باید بگویم که نخست باید در مورد اینکه بعضی قطعات چگونه کار می کنند ،به ویژه ترانزیستور،دیود ،خازن ،مقاومت،سلف، تریستور و... که در مدارات کنترلی به کار می روند گاهی هایی کسب کنید (هرچند شاید شما چیزهایی بدانید ،ولی اگر هم می دانید هر چه بیشتر شود بهتر است و این نکته برای کسی که دود شمع سالها در این راه خورد ه هم نکته کلیدی است .بعد از اینکه شروع کردی میبینی که هر چه پیش می روی پایانی ندارد ) .یک مدار کنترلی حکم کلید را دارد برای وصل کردن منبع به مداری که برای ما می خواهد کاری را انجام دهد و تا انرژی از منبع به مدار نرسد نمی تواند کار ما را انجام بدهد.این نکته اساس ساخت مدارات کنترلی است . یعنی اگر به مدار انرژی بدهیم کار می کند و اگر ندهیم کار نمی کند . شاید بخواهیم با یک مدار کنترلی ، از ورود ولتاژ زیاد به مدار جلوگیری کنیم ،برای این کار ما به یک مداری نیاز داریم که هم تشخیص بدهد سطح ولتاژ مدار ما را و هم هنگام بالا رفتن ولتاژ بتواند جلوی ورود جریان اضافی را بگیرد و یا ولتاژ را در حد مورد قبول ما نگه دارد .ما حتی به یک دیود زنر هم می توانیم یک مدار کنترلی بگوییم .چرا که این دیود در بایاس معکوس مانند یک کلید باز در مقابل ولتاژ های کوچک تر از ولتاژ شکست خود است و در ولتاژهای بالا تر از ولتاژ شکست خود مانند یک تنظیم کننده است و ولتاژ را در سطح ولتاژ شکست خود نگه می دارد و اجازه نمی دهد که بالاتر رود . از مدارات کنترلی استفاده های فراوانی می شود برای کارهای مختلف.میل با تواست که یک مدار را برای چه کاری می خواهی و با توجه به کاری که از آن می خواهی نوع مدار و نوع عملکرد تغییر می کند .نخست ببین که از مدار چه می خواهی وباید برای تو چه کند و برای انجام این کار باید مدار چه مراحلی را طی کند (مانند مدار کنترل ولتاژ که باید نخست سطح ولتاژ را بسنجد و بعد اگر ولتاژ بیشتر از حد مطلوب شد ولتاژ را در حد مطلوب نگه دارد ) چه اعمالی را باید انجام دهد در هر مرحله و چه قطعاتی می تواند هر عمل را برای تو انجام دهد .
    شکر که این سرا را دست بشر نداد
    ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

    شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
    ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

    دیدگاه

    لطفا صبر کنید...
    X