ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2006/02/21
    مشهد
    543
    10

    در بسکام، ذخیره متغیر Integer در متغیر Byte

    سلام

    در بسکام
    من یک متغیر Integer دارم که می خوام رقم یکانش رو در یک متغیر بایت و بقیه ارقامش رو در در یک متغیر بایت دیگه بریزم مثلا اگر T =293 باشه، می خوام 29 رو بریزم تو یک متغیر و 3 رو بریزم تو یک متغیر دیگه، در واقع کد زیر

    temperature_integer = T / 10
    temperature_decimal = T Mod 10

    ولی با اینکه موقع کامپایل ارور نمی ده ولی به نظر میرسه مشکل داره از کجا فهمیدم از اینکه
    1- شما همین دو خط بالا رو در بسکام بنویسین و شبیه سازی کنین زمانی که t بزرگتر باشه از 255 باشه نتایج اشتباه میده ولی کمتر از اون درسته ولی در میکرو زمانی که T رو مستقیم ال سی دی می کنم نشون میده ولی وقتی اینطوری می شکنمش همیشه قسمت صحیح میشه 25 و قسمت اعشاری میشه 4

    در ضمن T همیشه مثبت هست

    تشکر
    شهریار
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
  2. #2
    2008/05/24
    مشهد
    228
    1
    _e_

    پاسخ : در بسکام، ذخیره متغیر Integer در متغیر Byte

    سلام
    حق با شماست. معلوم نیست چرا دچار اشتباه می شه. اما کد زیر درست کار کرد:

    کد:
    $regfile "m16def.dat"
    $crystal = 4000000
    
    $sim
    
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdbus = 4
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.4 , Db5 = Porta.5 , Db6 = Porta.6 , Db7 = Porta.7 , Rs = Porta.2 , E = Porta.3
    
    Dim Byt1 As Byte
    Dim Byt2 As Byte
    Dim Integ1 As Integer
    Dim Integ2 As Integer
    Dim Integ As Integer
    Cls
    Integ = 317
    Home
    Integ1 = Integ / 10
    Integ2 = Integ Mod 10
    Byt1 = Integ1
    Byt2 = Integ2
    Lcd Byt1 ; Byt2
    End                             'end program

    موفق باشی
  3. #3
    2006/02/21
    مشهد
    543
    10

    پاسخ : در بسکام، ذخیره متغیر Integer در متغیر Byte

    ممنون از جوابتون
    من تبدیلش کردم به Str بعد رقم سمت راست رو جدا کردم با تابع Val ریختمش تو یک متغیر بایت
    بقیش رو هم ریختم تو یک متغیر بایت دیگه
    درست شد

    تشکر
    شهریار
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. ذخیره متغیر در DS1307
    توسط em_eca در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/07/10, 13:59
  2. نحوه تعیین 32 یا 64 بیتی بودن متغیر INTEGER در FPGA
    توسط md3848 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/03/14, 15:48
  3. ذخیره متغیر در حافظه فلش
    توسط mjsh401 در انجمن NXP
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/28, 16:26
  4. ذخیره متغیر در فایل خارجی در C
    توسط mahyarelc در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/04/26, 10:07
  5. ذخیره متغیر در eeprom
    توسط tarasheh در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/07/31, 11:36

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •