
نوشته اصلی توسط
alijor مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
پس ریختن بوت لودر آردوینو روی avr برای چیه؟
مگه با این کار نمیشه کد های آردوینو رو روی اون اجرا کرد؟
و اینکه با توجه به تکنولوژی های امروزی کدوم میکروکنترلر را برای یادگیری
پیشنهاد میکنید؟
Avr , arm , plc ,...
من میخام از صفر شروع کنم و به همین خاطر میخام چیزی رو ی یاد بگیرم که
بیشتر از همه تو آینده به کارم میاد.
سلام
بله دوست عزیز از طریق بوت لودر میشه روی تقریبا همه میکروهای avr برنامه رو منتقل کرد. در این زمینه می تونید چند تا لینک زیر رو ملاحظه بفرمایید:
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
علاوه بر اینها شما میتوانید بر روی این میکروکنترولرها نیز با آردوینو برنامه بنویسید:
stm8 (مشابهavr و 8بیتی) ، stm32 (خانواده arm از شرکت stm و 32 بیتی و مقرون بصرفه تر از arm های شرکتهای دیگر) ، ماژول وایفای esp8266 با امکان دسترسی به اینترنت با هسته arm
همچنین برای خانواده PIC هم میتوانید از مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
که مثل آردوینو و اوپن سورس و با کامپایلرGCC هست برای این خانواده استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر به مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
اون مراجعه کنید و مدارش رو هم میتونید در مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
ببینید. (من خودم با این مورد کار نکردم)
در رابطه با زبان آردوینو به مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
مراجعه کنید.
همچنین چندین مورد RTOS هم برای آردوینو موجود هست که دو موردش رو میتونید در مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
و مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
ببینید.
"همه ما" وقتی کاری را خودمان و از روشی سخت انجام میدهیم ، یک احساس درونی به ما القا میشود که اون کار بهتر انجام شده. این درحالی است که نتیجه کار با اون روش ساده تر هیچ تفاوتی ندارد و این فقط یکاحساس درونیست.
زبانهای برنامه نویسی به کمک ما می آیند تا یک سری از کارها راحت تر بتوانیم انجام دهیم و کدهای کوتاهتر و قابل فهم تری داشته باشیم. حسن دیگر این مورد این است که حواسمانبهت میتواند به قسمتهای سخت دیگر مدار یا برنامه تمرکز داشته باشد. از طرفی وقتی کد کوتاهتر میشود(بدلیل ساختار برنامه نویسی یا استفاده از کتابخانه ها) این باعث میشود تا اشکال یابی و دیباگ راجت تر انجام شود و هیچ کدام اینها بمعنای مبتدی بودن یک پلتفرم نرم افزاری نمی باشد. برعکس در همچین سیستمی ، هم افراد مبتدی میتونند راحت برنامه بنویسند و هم افراد حرفه ای با همان تمرکز بیشتری که عرض شد بر روی قسمتی که ممکن است برای آن کتابخانه ای موجود نباشد (در آردوینو این احتمال ضعیف است) برای برنامه نویسی متمرکز شوند. و این یعنی یک برنامه حرفه ای.
اگر هم از محیط IDE آردوینو راضی نیستید و محیطی ساده تر و یا حرفه ای تر میخواهید ، به ای قسمت از پستی که در لینکش رو دربالا گذاشتم توجه کنید:
- IDE ها و برنامه های مختلف شامل برنامه های تحت وب (برنامه نویسی در مرورگر و اینترت بدون نیاز به نصب) ، برنامه های ویژوال ، برنامه های بلوک دیاگرامی ، برنامه نویسی در IDE های معروفی مانند eclips ، ویژوال استودیو ، اتمل استودیو ، sublimtext و ...
(محیط های حرفه ای مثل eclips ، ویژوال استودیو ، اتمل استودیو ، sublimtext و ... و محیط های ساده مثل برنامه نویسی بلوک دیاگرامی و گرافیکی)
بشخصه آردوینو رو یک پلتفرم قوی برنامه نویسی در زمینه های مختلف میدانم مانند پردازش صوت و تصویر ، هوش مصنوعی ، ارتباطات اینترنتی و اینترنت اشیا ، پردازش اطلاعات ، راه های مختلف ارتباطی و ... هرچند در ایران کمتر بهش توجه میشه.
اما اینکه یادگیری کدوم مورد برای آینده بهتره:
بستگی داره که برای پروژه هاش شخصی بخواهید یا برای امکان استخدام.
برای پروژه هاش شخصی، با توجه به اینکه آردوینو میکرو های مختلف رو ساپورت میکنه و یاد گرفتنش هم راحته ، قطعا پیشنهاد میکنم یادش بگیرید. این به این معنی نیست که arm و ... رو یاد نگیرید. بلکه یک مهندس و برنامه نویس میکرو باید بتونه از همه اینها ، هرکدام به فراخور پروژه های در دست اجرا استفاده کنه.
یه چیزی که اینجا بایداضافه کنم اینه که بنظر من شما سخت بتونید مستقیم بدون پیش زمینه برنامه نویسی میکرو ، مستقیما از یادگیری arm شروع کنید. اول میتواند با کار کردن با avr با مفاهیمی مثل پورت، رجیستر، تایمر، کانت و .. آشنا بشید و بعد بسراغ arm روید.
در عین حال اگر برای استخدام در شرکت میخواهید یاد بگیرید، به دلیل عدم جا افتادن آردوینو در ایران روی آردوینو برای استخدام نمی توانید حساب کنید .